Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Tohle byl nehoráznej psychickej teror ty vole ...!! Ale nejdřív jeden zásadní úvod k tomuto komentu. Zařekl jsem se, že nebudu řešit co tady kdo napsal k tomuto filmu za komentář. Dohromady je to pro mne banda děcek, který nerozumí filmu a nemaj vztah k děckám ... Takže na film jsem se díval večer na chalupě, sám a nepřipraven. Obecnou kostru jsem znal a té se to taky drželo. Jenže já měl za to, že to je o ženský, která je sama na chatě a obtěžuje ji killer. Ale netušil jsem, že má sebou dvě roztomilý malý děti. Já nevím, prostě asi nějak přirozeně od přírody mi nedělá ve filmech dobře strašení a týrání děcek. Kdysi dávno mě na týden traumatizoval The Untold Story, pak nemálo šokoval Serbian Movie. Tady se teda nedějou takový zvěrstva, ale na druhou stranu... Ty dvě holky to fakt parádně zahrály, nechápu, jak to s nima ti tvůrci skouleli. Když jim tam zabiják likviduje rodinu, není úniku, matka si moc neví rady, je noc, tma, samy na chatě ... No šílený to bylo!! Když jsem se do toho vžil, jaký by to pro mě asi bylo, kdybych byl děcko a tohle se mi dělo, tak teda nevím ... Nebo kdyby se to dělo mýmu vlastnímu děcku. Bylo to parádně natočený, parádní ten vizual a atmosféra, bezvýchodnost. Poslední třetina úplně nervy na prasknutí, protože ta situace vypadá tak neskutečně v hajzlu!! A teď ty dvě malý holčičky řvou a neví kudy kam, naprosto traumatizovaný ... uuufff ... A ano kurva!! Děcka řvou!! Představte si to!! Kdo nevychytal, že ty děcka řvou, tak ať si radši vůbec děcka nepořizuje. Protože první 2 roky děcko nedělá nic jinýho, než že řve!! ...No dobrý. Parádní horor, nečekaně mě to překvapilo a šokovalo. Napjatej jsem byl od začátku do konce. A ano ... tohle by se takhle nemohlo ve skutečnosti stát. Nemohlo, stejně jako 100% filmů na csfd ...(+ bod za Yvonnu, která je k "nakousnutí") ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tam venku je úchyl! A je to neskutečný deviant a debil, protože mít na lopatě Yvonku♥, a chtít ji dva dny v kuse živočišně píchat jen nožem a naklepávat ji pánev výhradně sekerou, to může napadnout jen totálně ujetého bukanýra a notorického plýtvače. Ale jinak je to jen takové obvyklé a vcelku nenápadité honění v chatě u jezera v sobotu čtrnáctého, sice slušně natočené a dokonale ozdobené, ovšem zcela bez pevného podkladu, výraznější atmosféry a jakýchkoliv hrůzných souvislostí. Yvonka♥ však jako vždy aspoň dokonale zabavila mou pravačku, takže o jednu za to vytvrzení výjimečně přitvrdím. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film nemůžu ohodnotit líp než mírný nadprůměr, protože jsem se zhruba v polovině přistihl, kterak se celkem nudím, naštěstí všechno zachraňovala živější (ale zároveň mrtvější) závěrečná třetina. Hlavní záporák mi silně připomínal pátečního Jasona, knížka zase Babadooka, takže jsem si říkal, že tady mohl scénárista přece jen předvést více invence. Sesterské duo ale zahrálo vyděšené sesterské duo vcelku přesvědčivě a hlavní postavě jsem mohl s chutí fandit, protože se mi na Yvonne Strahovski moc dobře dívá (právě ona by byla jediným důvodem, pro který bych byl ochotný podívat se na třetí řadu Příběhu služebnice, kdyby ovšem na druhé misce vah nestála děsivá vidina Elisabeth Moss). 3*+ ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zde na CSFD je jako režisér sice uveden jakýsi Quinn Lasher, pravdou nicméně je, že za snímkem stojí talentovaný Řek Dennis Iliadis. Zajímalo by mě, co se stalo, že se letos tak odkopal. Očekávané Delirium po letech odkladů skončilo v USA jen na Bluray a ve vodách průměru, od He's Out There bylo nakonec jeho jméno dokonce potichu smazáno. Ne že by se tedy ve výsledku měl čím chlubit. Na filmu jsou sice znát náznaky ambicí dělat určité věci trochu jinak, než by odpovídalo řadovému slasheru nějakého netaletovaného nýmanda, z celkového hlediska je film ale pořád příliš obyčejný a nezajímavý. Necítil jsem z něj vůbec žádnou energii, žádné filmařské nadšení - nevím, jestli je něco zbytečnějšího, než líný horor. Zhruba čtvrtina stopáže pak spočívá v tom, že Yvonne Strahovski uklidňuje svoje dva otravné haranty, no to bylo něco na moje nervy. Jo a taky nechápu, proč je to vizuálně tak hnusně vybleblé. Celkově spíš nedoporučení, i když může člověk sáhnout i hůře. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru nevítaná domácí návštěva se jedná o průměr, který rychle uteče, atmosféru místy má, několik scén je napínavých. Ocenil jsem, že útočník je zcela neznámý, v masce působil až nelidsky. Zamrzí tedy vyzrazení totožnosti ve zdejším obsahu. Mé výtky směřují k hlavní postavě. Hloupá blondýna, co dělá jednu chybu za druhou. Tedy to tahání ječících dětí z baráku za svitu baterky a zase zpět bylo komické. Scéna u dveří to pak zazdila. Nebudu vypočítávat hovadské chyby matky, ale bylo jich nepočítaně. Ostatně otec rovněž moc rozumu nepobral, i když ho alespoň částečně omlouvá únava. Konec byl jak ze série Pátek 13., kdy jsem čekal, že se budou nahánět postavy jedna s kudlou v hlavě a druhá se sekerou v zádech. Kdyby zařvali úplně všichni, v což jsem jednu chvíli tajně doufal, přihodil bych hvězdu. Na jedno podívání dostačující. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama