Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 1

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Halloween prišiel tento rok o niečo skôr, ale nie bude až o cca mesiac, keďže sa ho už neviem dočkať dal som si Goosebumps 2 ktorý je výborným halloweenskym filmom. Takýchto komédii je veľmi málo. Určite lepšie ako priemerná jednotka. Ešte že odborníci ako je psychor a livingdead film nehodnotili. Ak už je slabé midsommar na hranici 70% v červených číslach a toto ani na 50%, hodnotenia na csfd zase pobavili. A preto plný počet. 5* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ožívání halloweenských figurek a atrakcí tematicky drží celkem pohromadě, ústřední pubertální trojice zase neotravuje a sem tam i slušně zavtipkuje – na dětské (trikové) strašidelné dobrodružství. (Samo)píšící se zápletka však postupem času ztrácí dech a rozhodně ji nenakopne návrat Jacka Blacka na pár scének, když se samolibě přiřítí zachránit situaci. Od minula se laťka snížila jen minimálně. 5/10 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První Husí kůže byla taková nenáročná jednohubka od Sony. Což je už takový trademark rodinných filmů, jež nádherně vypadají a mají povedené triky. A přesně ve stejných šlépějích jde i adaptace Ukradeného Halloweenu, na kterou následně může navázat mnoho dalších. A ani o toho Jacka Blacka nepřijdeme.. Trojku si rád dám. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Přesto, že se mi zdála jednička lepší, tak Ukradený Halloween o moc horší není. Jedná se typicky průměrnou dětskou podívanou, která přináší od klasických pohádek aspoň trochu více vtipu a napětí. Za jedno shlédnutí s dětmi to stojí, ale zařazení Husí kůže 2 do pravidelného repertoáru, to je málo. Mimo to návrat Jacka Blacka byl totálně zbytečný a nesmyslný. Vůbec jsem tento krok nepochopil. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

S klidným srdcem mohu přistoupit ke kopírce a namnožit svoji reakci na čtení z první knihy R.L. Stina. Ukradený Halloween jde ruku v ruce s rokem 2015. Kdybych chtěl být rychlí a stručný, tak vypálím: kniha, bubáci, teenageři, Jack Black“. Možná že druhý příběh působí ještě víc dětsky a takovým tím typickým šmakem druhého pokračování, ale jinak jestli vás jednička pobavila, tak žádný strach z oživlých dýní a směle listujte. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)
  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)
  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)

Reklama

Reklama