Reklama

Reklama

Pan Stein je online

  • Francie Un profil pour deux (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pětasedmdesátiletý vdovec Pierre žije od smrti své ženy velmi osamělým životem. Jeho dcera mu dá počítač v naději, že v něm probudí zvědavost a třeba taky – kdo ví? – díky němu pozná nové lidi. S pomocí mladého počítačového instruktora Alexe začne Pierre brouzdat po internetu a brzy narazí na online seznamku. Pod Alexovou identitou se seznámí s mladou fyzioterapeutkou Florou a záhy jí zcela propadne. Ona je zase okouzlena jeho elegantním, ačkoli poměrně neobvyklým profilem a pozve ho na rande. Skutečné, tváří v tvář. Pierre je z tohoto dobrodružství rozrušený a cítí se v pasti. Nezbývá mu, než přesvědčit Alexe, aby šel na schůzku místo něj. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl k filmu spíše skeptický. Těšil jsem se hlavně na Pierra Richarda a toho jsem se také dočkal. Jen mě překvapilo, jakej dědek už z něj je. Po chvíli pozorování se ale z morouse stal docela dobrej týpek, co rozjíždí seznamky na internetu a příběh začal mít suprovej spád. Nicméně někdy kolem půlky filmu jsem z příběhu začal mít až depresy a té holky mi bylo až líto. Celé se to vztahově tak zamotalo, že jsem čul průser největšího ražení. Nakonec ale dobrý. Francouzi se závěru popasovali s typickou francouzskou noblesou a uchlácholili mě možná ne úplně logickou reakcí té holky, ale o to hezčí zážitek to pro mě byl. Scénář napsal jasnej chlap, jinak by to všechno nejspíš skončilo trošku jinak. Pierre Richard si mě ale během filmu tak získal, že z filmu ve výsledku vznikla hodně slušná a příjemná čtyřhvězda, která do portfólia Pierra naprosto nádherně zapadá. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď boli filmy môjho detstva v televízii , ako Roztržitý alebo som nesmelý, ale liečim sa, tak už v tej dobe som sa pohrával z myšlienkou, či tohto herca uvidím aj vo vážnejšej roli , keď už bude v požehnanom veku. A ten čas práve nastal a môžem zhodnotiť, že i takáto rola mu veľmi pristala. Príbeh sám o sebe nie je originálny a takýchto príbehov, kde pri zoznamovaní dvoch ľudí sa s nejakých príčin zamení jeden alebo oba aktéri je mnoho, ale tento je rozhodne jeden s tých lepších. A to hlavne preto, že sa nesnaží byť vtipný za každých okolnosti a aj keď tej zábavy tu nie je veľa, rozhodne sa ma načo pozerať. Herecky je to dokonalé a každý z hercov odviedol to, čo sa od neho očakávalo a aj preto ma tento film také čaro. Je to milá, ničím urážajúca jedno hubka, ktorá tak ako pekne začne, tak i pekne skončí. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Projdu si s ní pěšky Brusel a pak ji ojedu v autě, abyste si přišel na svý." Jsem šťastný, že žiju ve světě, ve kterém úžasně inteligentní krásky zoufale bloudí internetem a hledají osamělé sinology. A jelikož šanci mají i veteráni, kteří kdysi statečně úředničili ve vulkanologickém ústavu, tak jsem se patrně inspiroval pro budoucí důchod. Jen si přitom určitě užiju víc zábavy, než jsem zažil s panem Steinem, neboť ten to bral na můj vkus příliš seriozně. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Osmdesátiletý Pierre Richard v citlivé posmutnělé romantické komorní komedii, která má sice první polovinu trochu utahanou a moc diváka do děje nevtáhne, ale ta druhá je excelentní a zábavná a u které jsem si lámal hlavu jak ten trojuhelník může skončit, aby to nebyla tragédie, no a konec byl vyřešen opravdu překvapivým a uvěřitelným happy endem. Skvěle obsazené, zahrané a dojemné. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Dvě třetiny filmu jsem nevěděl, co si o tom všem myslet. Z mého pohledu bylo konání Pierra i Alexe zcela amorální. Navíc takovým tím hloupým způsobem...oběma muselo být jasné, že jde o dlouhodobě neudržitelný podvod, který Floře ublíží. Omlouvat to tím, že Pierre je osamělý vdovec, nebo tím, že Alex neměl peníze a nechal se ukecat...to u mě moc neobstojí. Takže se mi většinu filmu mozek trochu ošíval. Ale pořád bylo moc fajn, vidět po dlouhé době Pierra Richarda. A to i bez hlasu Petra Olivy a v relativně seriózní roli. Za klasickou komedii bych totiž tento film určitě nevydával. Pár úsměvných momentů se našlo, ale to najdete i když se bude dívat na dokument o výrobě croissantů. Jenže.... tvůrci příjemně překvapili závěrem. Zatímco v mém mozku směřovala mystifikace obou mužů k nepříjemné konfrontaci s hořkým koncem, tak Robelin předvedl v poslední čtvrthodince zajímavou otočku, zakončenou hřejivým pukrlíkem. Skoro by se dalo říct, že na poslední chvíli doručil silnou scénu, která dodala tomu předchozímu vrtochu Pierra a slabošství Alexe, mile optimistickou pointu. Takže u sledování jsem se sice ošíval, ale tento film 100% naplňuje rčení: Konec dobrý, všechno dobré. 3* plus jedna bonusová za mého oblíbeného Pierra. Slabé 4* celkem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Tvorcovia filmu pracovali vo Francúzsku, Belgicku a Nemecku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama