Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pochoutkový nebo hermelínový? Sníst, co si člověk nadrobil? Zabalit? Lenka (Eliška Křenková) přijede do Prahy za svým chlapcem, ale hned z kraje romantické večeře od něj dostane nehoráznou nabídku, kterou nemůže řešit jinak než útěkem. Ostatně útěky jsou pro Lenku typické, jak se postupně ukáže. Poslední spoj domů ujede před nosem, další pojede až ráno, co celou noc v Praze? Kousek od nádraží Lenka narazí na Nonstop lahůdky a rozhodne se uklidnit jídlem, což je pro ni taky typické. Postarší majitel Lahůdek Karel (Miroslav Krobot) taky vypadá, že má nějaký problém. A zatímco Lenka svoje problémy řešit neumí, ty cizí řeší okamžitě. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Byl jsem okouzlen. Znovu a zase odzbrojujícím Miroslavem Krobotem a neodolatelnou Eliškou Křenkovou. U nejnovějšího Hřebejkova počinu podle scénáře Pavlíčkova dostanete chuť na pochoutkový salát, na chlebíček a pivo. Dostanete skvělou atmosféru jedné noci, v níž se toulají dvě složité duše, tu noc je doplňují revizor či bezdomovec a hrají hity Jiřího Korna, Marie Rottrové či Zuzany Navarové. Na tu noc vám zůstanou v hlavě krásné a vtipné dialogy ústřední dvojice, a nezapomenete na tanec Elišky a revizora Kyšperského na píseň Žal se odkládá. A náhle vám přijde těch 75 minut s těmi lidmi málo a chcete s nimi býti déle. Klobouk dolů. 80% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

V podobných filmech (nebo co to vlastně je) záleží především na hercích a ti mi tu maximálně vyhovovali. Ačkoliv Krobot je Krobot a jeho výrazová paleta si nic nezadá se Stevem Segalem, stále má co nabídnout a když dostane kvalitní protipól, je radost se na to dívat. Nejvíc se mi líbila taková ta samozřejmost, že to až vypadá, jako by herci ani nehráli. Na nedělní večer u telky velký luxus. ()

Reklama

Kunderion 

všechny recenze uživatele

Pochoutkovej salát v nočních hodinách? Lahůdky jako nonstop? Asi bych takovej salát nepozřel... kdo v noční hodinu podobnej salát, aby byl čerstvej, vyrobí? Noční nonstop, to bych viděl akorát tak na dršťkovou nebo klobásku, případně na nějakej zbytek od poledního menu, nějakou hotovku. Což je základní problém - uvěřitelnost takovýhohle "majonézovýho" podnikatelskýho plánu. Další neuvěřitelností je brněnskej alternativní hudebník Kyšperský coby pražskej tramvajovej revizor. Celý to nakonec zachraňuje duo Krobot-Křenková, v jejich podání je příběh uvěřitelnej (akorát nechápu, co takový dívčí mládě, kterým je Eliška-Lenka, vidí na tom obtloustlým seladonovi, kterýho zpodobňuje Jan Strejcovský? to je taky na hranici uvěřitelnosti)... jo a ještě bezdomovec Bambušek. Ten je přesněj - zřejmě má Tomáš život bez domova dobře odkoukanej... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný komediální scénář s živými dialogy a krásně vypointovanými scénami je základ jednoho nočního propletence osmi postav, který pěkně graduje. Tomáš Pavlíček tohle umí. A Jan Hřebejk to umí natočit. Hereckému oktetu vévodí srážka pohledů na svět nejlepší naší mladé herečky Elišky Křenkové a hvězdy na stará kolena Miroslava Krobota. Fakt už jsem se u ČT takhle dobře nebavil, ani nepamatuji. ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak blbý, až je to dobrý. Absurdní scénář, povídka o 8 postavách, které se neustále střetávají během jedné noci. Dialogy se povedly, dobré hlášky a perfektní výkony herců. Celé je to vlastně takové karikaturistické, zkratkovité, ale je to založeno na povídce, takže to splňuje účel. Škoda jen volného konce. *Poznámka: Líbilo se mi, jak hlavní hrdinka vše řešila jídlem. To je myslím dost časté a vystihující. :D ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Při objednávce v bufetu „Deset deka pochoutkáče“ obsluha (Karel nebo jeho manželka) nikdy požadované množství salátu neváží (přestože před ním na pultě stojí digitální váha) – vždy nabírá lžící přímo na talíř nebo do kelímku a bez zvážení podává zákazníkovi. (dogma97)
  • Natáčení probíhalo v pražských Nuslích. (Duoscop)

Reklama

Reklama