Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

zette 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednicka u me zustane tou nejlepsi serii, po dost nepovedene dvojce, ale prislo se treti serii opet prudke zlepseni. Par hloupejsich vtipu se asi najde, ale to je v te zaplave gagu asi normalni. Slovenske angazma je dobry namet a vyborny Langmajer si to uzil. Pochvalu zaslouzi i Hana Vagnerova, te takova komedialni role sekne vice nez treba kriminalistka. Ale i ostatni herci jsou dobri, snad krome neherce Suchanka. A nove prirovnani "drzis to jako Slovak hokejku", pobavilo nejvic! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první série,kterou sem viděl celou a docela dobré vzhledem k tomu,že to trpí všemi neduhy Kolečkovi tvorby.Na jedné straně totiž Lajna servíruje geniální momenty,aby je následně shodila něčím kde nezná míru (to navážení do Slováků a jejich hokeje bylo dost křečovité).Naštěstí to vždycky zachrání Deniska,která je moji asi nejoblíbenější postavou a Hana Vágnerová si tuhle hodnou blbku dává s takovou lehkostí...70% ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrouzek trenérem slovenského národního týmu - asi nejlepší série Lajny a za mne nejvelkolepější seriál z českého internetu  ( ikdyž to možná patří mezi klasickou tv tvorbu když má Seznam vlastní tv ). Za větší peníze, obsazení mezinárodní a lokace od Prahy, Bratislavy až Tatry, to nemá ani většina celovečerních domácích filmů. První díly s křečovitým navážení se do Slováků bylo neskutečně trapných, ale nakonec to vyvážil ten zbytek. Langoš a jeho osobitá herecká jízda na jednotku s hvězdičkou. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku dost nechtěné pokračování seriálu, který se ve svých dvou prvních řadách houpal od skvělých dílů k excelentním přehlídkám trapnosti. Té se bohužel trochu držel i zpočátku této sezóny, pak se ale vzpamatoval a v posledních dílech nám nedoručil jen perfektní hokej, ale i hromadu až ikonicky vtipných situací, které si budeme mile rád připomínat. Takhle se v Česku dělá seriál. Komerční televize se mají co učit. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U první série mě to nenapadlo, snad že v Havířově bývalo v ochozech víc lidí, než ve trojce na zápasech “mistrovství světa”, ale Lajna je bizárek. Vidět to nějaký cizinec, kterej má na háku Lajngoše, Džegra i celej slavnej hokej jako takovej, tak by si patrně klepal na hlavu, jak amatérsky můžou ještě působit seriály z produkce celoplošné televizní stanice. Pravděpodobně by nikdy nezměnil názor, protože by to v něm neprobouzelo ta emoční pohnutí, která se při sledování Lajny dostavují u mě. Trojka fakt vypadala, jak kdyby ji točili kluci odvedle, ale… Takže díky všem! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Během proslovu v kabině začne hrát telefon, jehož vyzvánění je „Zaľúbení“ od Elánu. (Duoscop)
  • Ve finále s Ruskem nemají ruští hráči vesměs na helmách plexi, čímž ale porušují pravidlo číslo 31 odstavec IV. pravidel Mezinárodní hokejové federace, kterými se Mistrovství světa řídí. (mkali)
  • Jedi, který je zmíněn na začátku epizody, odkazuje na filmovou sérii Star Wars. (Duoscop)

Reklama

Reklama