Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 12

Recenze (416)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne ani neviem ako to hodnotiť. Raz ma to bavilo raz nie, niekedy mi to prišlo zaujímavé inokedy zas prehnané. Casting a príbeh fajn, celkom sa mi páčil tento zrod strážcov vesmíru, ale keď prišlo v závere na akciu, tak už mi to moc nesedelo s atmosférou, ktorú ponúkala prvá polka. Efekty ušli a hudba od Briana Tylera je fajn. 50% - 2* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že tato verze legendárního (ale neskutečně pitomýho) seriálu nebude až tak zlá. Herci byly celkem fajn a celkově to působilo jako slušná, nenáročná zábava. Bohužel nadšení rychle vyprchalo a celkově mě film (ne)přesvědčil hlavně svou závěrečnou akcí, kde se ukázal jak minimální rozpočet, tak i nenápaditost režiséra. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Power Rangers mě po shlédnutí traileru moc nezaujal. Podobně to dopadlo i po shlédnutí celého filmu. Mladí herci mě teda moc nebavily, nedokázal jsem si k žádnému utvořit nějaký vztah. Ale hlavním problémem nebyla tato mladá, nevýrazná sestava, celé to bylo dost nudné a nezáživné. Už ten příběh je takový retardovaný, dětský a já nevím co. Morfování? Ty vole, tenhle výraz jsem naposled slyšel na základce. Ještě tak prvních 40 minut mě celkem relativně bavilo, byl jsem zvědav, jak se to vyvine. Technická stránka byla dost amatérská, akční scény mě též moc nezaujali. Jenže pak to upadne do totální nudy a není z ní žádné východisko. Finále je aspon akční, ale už šlo totál mimo mě. Brian Tyler zvládá své soundtracky furt dobře, i když ani zde nebyla jeho filmová hudba žádným velkým zázrakem. Na hraně mezi 1 a 2 hvězdou. Ale znám mnohem horší filmy, takže budu tolerantní. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak pitomé, až to bylo hezké. Noví Power Rangers hrají především na nostalgii, protože akční stránka věci je průměrná a stran efektů nemají šanci konkurovat podobně laděným Transformerům. A tak jsou poměrně sympatičtí herci a právě hezké vzpomínky na neskutečně debilní seriál prakticky to jediné, o co se mohou opřít, A dělají to dobře, takže zamačkávám slzu a morfuju za 60%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Staré Power Rangers si už vůbec nepamatuji (kdysi jsem viděl nějaký ten díl, ale zas mě to nebralo tak, abych porovnával a přemýšlel o nostalgii). Tak že film neporovnávám s původním počinem. Obsazení hlavních hrdinů mi sedlo a jejich příběh mě bavil. Také se mi líbí, že ve filmu nejsou hned po nálezu krystalů hrdiny, ale musí se prokousávat jak tréninkem, tak i porozuměním všech členů. Konečná akce parádní, i když je to taková přehnaná pohádka. Zas si na nic nehraje a jede v odlehčeném duchu. Záporná postava taky povedená. Ve filmu je spousta pěkných hlášek na nejrůznější filmy. Mě se film líbí a bavil jsem se u něj 85% :) ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama