Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 11

Recenze (416)

malylada 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z mládí, nenáviděný seriál, který mě jako z mála bavil svými šílenými monstry, morfováním a dvěma šílenými punkery. Je pravdou, že výrazní hrdinové jsou možná tři a místy trapný dabing ubíjí. Nedá se upřít snaha tvůrců, udělat zápletku alespoň trošku zapadající do původních Strážců Vesmíru a zpracovat tuto látku snesitelně pro odrostlejší fans základnu. Filmová adaptace vůbec nezačíná špatně, začátek utíká svižně, sympatičtí hrdinové, klasická seznamovačka. Po půl hodině přichází pasáž rychlého tréninku a přílišná horlivost dostat příběh k závěru, připomíná velké zoufalství. Dalo se tušit, že zázrak se konat nebude, ale že film selže v akčních scénách, plných hnusných Formelínů a Zordů, které vypadají hůře než ze seriálu, to jsem nečekal. Trikově na nejlepší ligu vůbec nemá, místy jsem chtěl raději přivřít oči. Nakonec rozhodně překvapení pojetí universa, nicméně zklamání, co do akce. Mimo jiné Alfa byla opravdu nesnesitelná.......4/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O tématice Power Rangers mě nebylo nic známo. Šokuje mě do jisté míry fakt, že je to vlastně celé úplně stejně pitomé jako dnešní komiksárny. Extrémní pokles kvality oproti například často vychvalovanému Marvelu jsem nezaznamenal. Přestože film není dokonalý a je to vlastně hodně dětská kravina, snaží se tvářit sebevědomě. Vlastně kdyby vznikl druhý díl ani by mě to nějak extra nevadilo. Jak jsem poznamenal, ročně vzniknou i nepovedenější komiksárny, taková Fantastic Four by mohla klidně i Rangerům závidět. 55% ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Áááá choďte šeci do pyče :-D Power Rangers byl příšernej seriál, občas vyblili příšernej film a já to vždy těžce žrala. Takže zjištění, že nový Power Rangers jsou stejná sračka jako jejich předchůdci to byl přímo balsám na mou žlutou duši. Miluju ty jejich prázdný dialogy, miluju jak 3/4 filmu jsou o hovně, jsem nadšená, že na - morfujemééé - sem si musela počkat přes hodinu a půl a všechny postavy jsou na ránu. Tenhle sqost dělá čest svým předchůdcům a nehraje si na to co není - teda na dobrej film. Power Rangers se neberou vážně, jsou trapní, přiteplený a jejich nejlepší kámoš je robotek kterýho člověk začne nesnášet za 5 vteřin. A ta trapná záporačka....Celé moje dětství je zpátky a jak jsem měla tuhle sračku jménem Power Rangers vždy ráda, nemohu než nadšeně pochválit tvůrce, že je stále vše na pitchu. Nejlepší špatnej film tohohle roku nezklamal. PS : Jsem žlutej Ranger a tento film budu chránit před všema hejtrama i haterama jasný? Morfínujeme !! Ehm ... morfujeméééé ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No, dobre, dobre. Nebolo to také hrozné ako sme mohli očakávať. Power Rangers sú známa klasika, ktorá sa nedá natočiť bez akejkoľvek trápnosti. Toľko rozdielnych režisérov a národností sa snažilo nejakým spôsobom natočiť power rangers, ale narozdiel od ostatných hrdinov, je to bohužiaľ skoro nemožné. Tak ako je to pri takýchto filmoch typické, dostaneme presne také obsadenie aby bolo bez diskriminácie. Napriek tomu, je ale "šéfom" blondýn, tým divným černoch, bláznivým aziat atď. Z tohto pohľadu sa žiadne prekvapenie nekoná. Musím však priznať, že prvá hodina filmu ma bavila viac ako tá ďalšia (až dve hodiny!!), všetky tie škriepky a samotný boj sú skôr vtipné, ako vážne. Ďalšou vecou, čo mi trošku vadila bol ten mierny rip-off soundtracku trona...alebo som to počula len ja? Tak, ale mohlo to byť aj omnoho horšie.45% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Power Rangers mě po shlédnutí traileru moc nezaujal. Podobně to dopadlo i po shlédnutí celého filmu. Mladí herci mě teda moc nebavily, nedokázal jsem si k žádnému utvořit nějaký vztah. Ale hlavním problémem nebyla tato mladá, nevýrazná sestava, celé to bylo dost nudné a nezáživné. Už ten příběh je takový retardovaný, dětský a já nevím co. Morfování? Ty vole, tenhle výraz jsem naposled slyšel na základce. Ještě tak prvních 40 minut mě celkem relativně bavilo, byl jsem zvědav, jak se to vyvine. Technická stránka byla dost amatérská, akční scény mě též moc nezaujali. Jenže pak to upadne do totální nudy a není z ní žádné východisko. Finále je aspon akční, ale už šlo totál mimo mě. Brian Tyler zvládá své soundtracky furt dobře, i když ani zde nebyla jeho filmová hudba žádným velkým zázrakem. Na hraně mezi 1 a 2 hvězdou. Ale znám mnohem horší filmy, takže budu tolerantní. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)
  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama