Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 12

Recenze (416)

malylada 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z mládí, nenáviděný seriál, který mě jako z mála bavil svými šílenými monstry, morfováním a dvěma šílenými punkery. Je pravdou, že výrazní hrdinové jsou možná tři a místy trapný dabing ubíjí. Nedá se upřít snaha tvůrců, udělat zápletku alespoň trošku zapadající do původních Strážců Vesmíru a zpracovat tuto látku snesitelně pro odrostlejší fans základnu. Filmová adaptace vůbec nezačíná špatně, začátek utíká svižně, sympatičtí hrdinové, klasická seznamovačka. Po půl hodině přichází pasáž rychlého tréninku a přílišná horlivost dostat příběh k závěru, připomíná velké zoufalství. Dalo se tušit, že zázrak se konat nebude, ale že film selže v akčních scénách, plných hnusných Formelínů a Zordů, které vypadají hůře než ze seriálu, to jsem nečekal. Trikově na nejlepší ligu vůbec nemá, místy jsem chtěl raději přivřít oči. Nakonec rozhodně překvapení pojetí universa, nicméně zklamání, co do akce. Mimo jiné Alfa byla opravdu nesnesitelná.......4/10 ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Místy zaujme nápad, místy zabrnká nostalgie. Ale pokaždé je to ubité amatéřinou scénáře a diletantskou režií, která neumí ani gradovat akci, jež se vejde za nehet. Banks příšerná (ve špatném smyslu slova) a celé to svojí rozbředlostí, stáním na místě a absencí druhého aktu příliš připomíná reboot Fantastické čtyřky. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nápad nakrútiť Power Rangers ako relatívne serióznu tínedžerskú akčnú drámu sa minul 15 rokov dobe. Mohlo to fungovať jedine, keď deti, ktoré vyrastali na 90s Power Rangers, boli vo veku hrdinov, nie dnes, keď má táto generácia 30+. Power Rangers dnes môžu fungovať len ako hyperkinetická zbesilosť pre deti, alebo meta meta nostalgická komédia, v ktorej sa nájdu aj dospelí. A to niekomu fakt prišiel ako super nápad odštartovať univerzum (6 filmov v pláne!) filmom, kde sa Power Rangers prvý krát ukážu po hodine a pol? A do filmu dať len dvoch zloduchov z univerza: Ritu a Goldara? Nepamätám si, kedy som si naposledy pri filme povedal, že si niečo mohli nechať aj na pokračovania. Ja tomu trendu rozplánovania na tisíc filmov jednoducho nerozumiem. S výnimkou Marvelu to v podstate nikomu nevyšlo. PS: Už chápem, prečo sa Saban urazil, keď Joseph Kahn nakrútil svoju bootlegovú meta-parodickú temnú verziu Power/Rangers. Zaťal do živého. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tvorcovia si vypožičali zo Stranger Things Montgomeryho, podobný hudobný motív, oblasť malomesta, teenagerov a relatívne podobnú zápletku, ale atmosféra je nakoniec celkom odlišná a je to na škodu veci. Chápem, že chceli vzdať hold aj brakovosti seriálu, ale keď je výsledkom infantilná zhovadilosť, tak je to nakoniec taktiež iba na škodu veci. Teenageri sú vybratí čisto podľa politicky korektného kľúča, pričom ak by tu vystupovalo iba 5 Afroameričanov alebo 5 Aziatov tak by mi to pripadalo prirodzenejšie. No a že sa nepodarilo takmer nič dokladá aj maskou zhovadená Elisabeth Banks, ešte horšie ako v Hunger Games. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne ani neviem ako to hodnotiť. Raz ma to bavilo raz nie, niekedy mi to prišlo zaujímavé inokedy zas prehnané. Casting a príbeh fajn, celkom sa mi páčil tento zrod strážcov vesmíru, ale keď prišlo v závere na akciu, tak už mi to moc nesedelo s atmosférou, ktorú ponúkala prvá polka. Efekty ušli a hudba od Briana Tylera je fajn. 50% - 2* ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)
  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno