Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

JADIM 

všechny recenze uživatele

Paródia na romantické komédie, z ktorej jedna romantická komédia vznikla a musím uznať, že to naozaj nebolo zlé. Film si užijete hlavne vtedy, keď dobre poznáte tie tuctové romantické komédie, kde až na pár detailov ide stále o to isté. Síce aj toto je v podstate jednou z nich, ale s prídavkom tej paródie, čiže to celkom fungovalo. 7/10 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Velmi slaba komedia, chybal mi humor a na romanticky film to bolo cele (aspon pre mna) neromanticke. Navyse mi boli nesympaticke hlavne aj vedlajsie postavy, mnoho prehnanych grimas pre nic. Kto si tento film nepozrie, o nic nepride a kto si ho pozrie, nic neziska. Urcite sa nejedna o jednu z tych klasickych super romantickych komedii, ku ktorym sa da stale vratit. Toto je lahko zabudnutelny, priam zbytocny film. Zaujal ma popis filmu, ze hlavna hrdinka sa ocitne v romantickej komedii, tak som bola zvedava, co to bude. Ani herecke vykony sa mi nezdali dost presvedcive. Ako milovnicka rom-com davam vsak len 30%. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kapku šité horkou jehlou, ale v podstatě nevím proč se na to zlobit. Vlastně vím, mohlo to jít v chytré parodii víc do hloubky a být to více uvolněné. Mám pocit, že natočit to Němci s Tobiasem Mbarekem nebo ta francouzská parta okolo Alibi na klíč tak je to o moc lepší a uvolněnější. Ale bavil jsem se a jak mám na mega tlusté ženy alergii, tak mi Rebel Wilson přišla v pohodě a má i komediální talent. Co nechápu je Priamka Chopra? Nechápu proč jí všude cpou, oproti ostatním indickým kráskám není moc hezká a hrát neumí ani z rychlíku a to ještě komedie a akce, kde se pořád objevuje, že bych Netflix penízky z Indie? 7/10 ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Myšlenka je skvělá a začátek mě opravdu navnadil. Po příchodu do superkýčovitého světa tvůrci předvedli i několik naprosto skvělých nápadů (vypípávání sprostých slov nebo "ráno poté"). Ovšem pak vše spadlo do právě těch zajetých romantických kolejí, ze kterých si tvůrci celou dobu chtěli utahovat a vše šlo do kopru. Je to škoda, že film zůstal na půli cesty. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel hodně slibný. A pak přišel ten romantickej svět a v něm to už občas drhlo. Ale i tak musím říct, že jsem se fakt pobavila. :-) Sympatická dvojka Rebel Wilson a Adam Devine to všechno táhnou kupředu. A i když to jen nerada přiznávám, tak jsem si moc užila zpívající a taneční čísla. Zvlášť po zadýchání! :D ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Todd Strauss- Schulson viděl během 2 týdnů přes 90 romantických komedií, aby si v nich poznamenal vizuální a narativní podobnosti. Těmi dle něj jsou New York City, Starbucks kavárny, líbání v dešti, vitrážová okna a bublinkové koupele. (hansel97)
  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno