Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k mizernému hodnocení jsem moc nečekal, ale že k tomu psal scénář Kolečko a Snowboarďáky jsem měl svého času docela rád, tak jsem tomu šanci dal. A nelituju. Má to pár fakt dobrých vtipů, pár docela trapných vtipů, občas trochu haprují herecké výkony, které někdy až moc tlačí na pilu - zejména ze začátku, kdy kluci předstírají až nereálnou závislost na moderních technologiích (byť vidím ten záměr), ale jinak se to veze na nesmírně pohodové vlně lehce naivního letního dobrodružství. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že je to fyzicky možné, ale celý film je jedna velká odporná žumpa, při níž vyzvracíte i oběd z minulého týdne. Jakýkoli smysluplný příběh založený na solidním scénáři zde vážně nehledejte, jelikož 99% filmu obsahuje stupidní narážky a "vtipy" založené na mobilních telefonech a sociálních platformách. Na kole se zde jezdí minimum času, po většinu času totiž útrpně posloucháte dialogy, při nichž dostáváte rakovinu konečníku. A aby toho nebylo málo, všechny herecké "výkony" jsou na úrovni slintajících mameluků, vyplivnutých žvýkaček, rozbitých houpacích koní a použitých kondomů. Po filmu "Špindl" jsou Bajkeři tím nejhrůznějším filmovým zážitkem jaký jsem kdy viděl. PS: Bohužel mám tu smůlu, že téměř každý den chodím v Telči kolem lokací, kde se toto "dílo" natáčelo. Achjo. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kolečko je frajer, znovu napsal scénář za víkend. Skoro si vystačil s jedním fórem (idioti čumí do mobilu), ale musí se mu přičíst body za to, že tepe do nastupující generace zoufalců. Vagnerovou však začínám litovat. Její éra štěrbiny pro všechny věkové kategorie evidentně nekončí ani po překročení Kristových let. Na Mišíkovi je zase vidět, že poprvé v životě seděl na kole. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já dám 4 a to jsem chtěl dát 3 ale záběry na přírodu a okolí nádhera, film i poukazuje na dnešní špatnou dobu závislost nudu a podobně a jen hrstka ví jaké to bylo to pravé v dětství, herci mohli být jiní i herečky ale dalo se nebudu říkat tisíc špatných slov. Určitě příběh neurazí a snaha o srandu byla ale malá soundtrack dobrý a rozhodně jiný název. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Další scénář, kde si Kolečko plete tupou amorálnost s cool kontroverzi a nekorektním humorem - film, kde nesympatické a zlé postavy dostanou přesně to, co chtějí, jako obměnu za to, že to začnou chtít. Další film plný legračního product placementu, stylizovaný způsobem, že před dvaceti lety by už to bylo vyšlé z módy. Adam Mišík je tragický neherec a film si to uvědomuje, tak jeho hlavní postava prakticky nic nedělá, aby bylo napácháno co nejmíň škody, čili se vyprávění rozpadá, protože v jeho středu je jen černá díra. Říkal jsem si, že tomu dám třeba jednu hvězdu, protože na rozdíl od Dezertéra to má aspoň začátek, prostředek a skoro i konec, ale pak začal najednou zpívat Mišík cover na Večernici, ačkoliv nemá s dějem nic společnýho, a už jsem se v tom nějak ztratil. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Ve scénách s opilým kombajnérem není na kombajnu nasazena žací lišta, tudíž by nic nepokosil. (BeeEn)
  • Každý herec najezdil v rámci natáčení kolem 90 kilometrů, což je paradoxně méně, než slibují, že ujedou ve filmu. Výjimkou je Pavel Nečas, který mezi některými lokacemi rád přejížděl na kole, a najezdil tak mnohem více kilometrů než ostatní. (Zdroj: Falcon)
  • Bajkeři táboří u Uhrovic mlýna nedaleko Rakovníka. V areálu chovají mimo jiné velblouda, jenž se ve filmu také objeví. (rakovnik)

Reklama

Reklama