Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že to bude taková zábava! Velmi jsem se pobavil a nasmál! K tomu rozhodně přispěly herecké výkony, z nichž vyniká především Klára Issová. Ale dobré byly i vedlejší postavy, například ďábelský Pavel Kříž nebo 3 Mexičané. Jen se obávám, že zde to bohužel skončí podprůměrně. České filmy po roce asi 2000 pečlivě vybírám, protože většinou mě moc nezaujmou (například všechny filmy na motivy Michala Viewegha). Jsem proto velmi rád, že tento film je onou světlou a navíc velmi výraznou výjimkou. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalí "umělci" točí zoufalé filmy. Slovo zoufalství v tomto případě získává nový, dosud nepoznaný rozměr. Jeden z nejhorších sajrajtů, které jsem kdy chtěl vidět. Do konce to nedám, dvacet minut mi na hodnocení stačilo. Lidi, vezměte rozum do hrsti, pod tohle se přece nemůžete podepsat. To jsme na tom jako národ vážně tak špatně? To tu nemáme scénáře, které by před touhle šíleností dostaly přednost? Nebo jsme na tom naopak tak dobře, že se tu natočí všechno, co někdo vybleje na papír nebo do počítače? Tak to přece není. Kolika lidem tohle prošlo rukama? Vždyť vám muselo být jasný, že pácháte div ne zločin. Za tohle bych zavíral, prakticky v každé profesi mají lidé trestně právní odpovědnost, tak proč ne u filmu, kde se utrácejí desítky miliónů..? ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

už pár let žiju v domění,že česká "komedie" svého dna dosáhla a to opakovaně...pak se ale z ničeho nic objeví nový film Filipa Renče a hle...pojem dno dostává úplně nový rozměr.Nevím přesně komu je tenhle ultra bizár určený,ale každopádně dělá blbce z chlapů,hovada ze ženských a hlavně absolutní idioty z diváků.Tendenci vypnout jsem měl každých cca 5 minut,nicméně vytrval jsem protože mě zajímalo co paní Pawlowská a pan Renč považují za humor.To je koneckonců asi největší a jediná deviza "zoufalek".Je to tak neuvěřitelně hloupý film,že divák má snahu ho dokoukat aby se přesvědčil,že se mu to nezdá...0% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to zápisky z deníčku nebo fejetony z ženských časopisů. Rozverná hrdinka dospěje ke zklamání k pozdnímu vzdělání.Žena má bujnou fantazii a dosud žila v sebeklamu, že je dokonalá, ale zoufalství to vyvolává spíše v divácích.Vyprávění brzdí její přebujelá fantazie. Je to film vhodný pro společné výpravy kamarádek do kina a jeho největším problémem je bezobsažnost. Dvě hvězdy dávám za hezké postřehy ženské duše a pár vtipných hlášek. V takovémto filmu s absencí děje to chce radovat se z maličkostí. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Je to tak ujetý, až je to dobrý. :D Opravdu jsem se celkem pobavila, taková oddychovka, dost to vypovídá spíše o mužích, než o ženách..... 3,5 hvězdy vzhledem k podhodnocení zaokrouhluji nahoru. Normálně nečtu oficiální recenze, ale tentokrát jsem si jednu přečetla na novinky.cz a absolutně nesouhlasím s ničím zde psaným a už vůbec ne, že je hlavní hrdinka nesympatická hysterka. Naopak např. to, že nenarozené dítě mluví, mi přijde super a nápad jsem snad naposledy viděla v Kdopak to mluví. (oficiálně návštěvnost 2018: 189 955 diváků/ oproti 113 264 diváků Věčně tvá nevěrná) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Prvá klapka snímku padla začiatkom júla. (classic)
  • Ve filmu hraje a zpívá reálná skupina Mariachi Espuelas, která se zaměřuje na mexickou lidovou hudbu. (ČSFD)
  • Svatba se natáčela v barokním kostele sv. Kateřiny v Praze. [Zdroj: Týdeník Televize] (M.B)

Reklama

Reklama