Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Běželo to v TV tak jsem tomu dal šanci ačkoliv vím, že podobný filmy nejsou prostě mojí krevní skupinou. Snímek zbytečně tlačí na pilu ve snaze o to aby byl vtipnej. Až na pár vyjímek je ve výsledku humor filmu spíš na hranici trapnosti. Příběh je jalovej. Vše od prvních chvil směřovalo k neskutečně přeslazenýmu a hlavně očekávanýmu Happy Endu. Hodně slabá 1 hvězda. ()

Axi odpad!

všechny recenze uživatele

Bože dost, už chci odejít z kina a nic mě nezastaví! Většinou dávám filmům aspoň malou šanci, ale tohle je opravdu příliš! Absolutní zoufalost, hrůza, trapnost, herci příšerní (promiň Kláro Issová, jindy Tě mám ráda, ale tenhle film byla chyba), rádoby komediální prvky, které Vás provází filmem, byste nejraději hned utnuli a zahrabali se pod deku, aby Vás film už nikdy nenašel! Nemá to hlavu, ani patu, nekoukejte na to – radím Vám dobře. Zoufalé ženy dělají zoufalé věci v zoufalém filmu... ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Je velmi jednoduche dat tomuto vytvoru odpad, ale dam dve hvezdicky. Jednu za to, ze jsem to cekal horsi a druhou za Issovou, ktera roli zoufale zeny zvladla dobre. Nechapu ale, jak ji mohli obsadit i do role maturantky a jako jeji matku povolat Alici Bendovou... Sice mela hlavni akterka prezdivku "Mexicanka", ale kapela tam byla jako pest na oko, spise to vypadalo jako dohozeny kseft kamaradum. Chapu, ze tam chtela Pawlowska narvat trochu rodne hroudy, ale Huculove tam byli fakt zbytecni. Rad bych se od Rence jeste dockal nejakeho opravdu dobreho filmu, pomalu ale prestavam verit. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Už vážně nevím, co mě přimělo pustit si českou komedii a zvláště s takovým názvem a obsazením. Ale oproti všem očekáváním mi to nepřišlo až tak hrozné. Vlastně to bylo přesně takové, jaké jsem čekala - jednoduchý až ujetý humor, přehnaná gesta i mimika a šílené zápletky. Tenhle styl humoru sice není zrovna můj šálek kávy, ale aspoň párkrát jsem se zasmála a myslím, že v českém rybníčku existují komedie, které by se mi líbily daleko méně. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zoufalé ženy hrají v zoufalých filmech, jen mi není jasné proč se k tomuto propůjčila Klára Issová. Věřím, že jako satirická povídka pro ženy, může svébytný humor Haliny v knižní podobě vyniknout, ovšem jako námět k celovečernímu filmu to fakt není. Přitom rozjezd vypadal slibně, pak už děj jen padal a padal až na dno. Za mne jedna za ten rozjezd. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • „Zoufalé ženy dělají zoufalé věci byl můj knižní debut. A hned bestseller. Když jsem dostala nabídku od producentů na jeho zfilmování, potěšilo mě to,“ řekla scenáristka filmu Halina Pawlowská. (SONY_)

Reklama

Reklama