Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (206)

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky by se dalo říci „remake na zkoušku“. Že se pánové Fisher s Greenbergem neskrytě nechali inspirovat rokem 1987, už tady nemá cenu po sté opakovat…...i když na druhou stranu. Tři dekády letitá Marshallova oddechovka Přes palubu se rovna Goldie Hawn a Kurt Russell. Znovu opakuji: „Goldie Hawn a Kurt Russell“. Anna Faris? Nějaké jménu už určitě má, ale pořád je to ta holka z béčkových komedií. A stárnoucí mexický seladon Eugenio Derbez? Upřímně, jeho herecké bytí jsem do tohoto momentu vlastně vůbec nezaregistroval…..paradoxně on byl tím silnějším hráčem ve hře. A to je ten problém číslo jedna…..charisma na nízkých hodnotách. Jinak jde o standardní pásovou tuctovku. Občas se pousmějete, občas je vám trapně…..taková sestřenice přes tři kolena, jejíž návštěvu jednou za rok v pohodě ustojíte a svým způsobem se na ni i těšíte. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO GO - Annu Faris bude mít většina zafixována z přelomu milénia z parodií Děsnej biják, stejně tak já. Zde je o 18 let starší a v podstatě se její herecký projev nezměnil, což vlastně nevadí. Overboard, jenž český volný překlad Manžel na zkoušku :-), je celkem pohodová komedie, kterou zaplácnete 2 hodiny, pokud nechcete moc přemýšlet. CZ dabing v pohodě, takže film splnil to, co se od takového žánru očekává. Za mě kvalitní 3 hvězdy. 67% (with J.) ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

“Mám chuť na niečo sladké, ale nie až priveľmi sladké...čo by to mohlo byť..už to mám! Mango!...alebo papája?😁” akoby som počula seba a svoju dilemu na dovolenke😁.Overboard je milá komédia, ako stvorená na leto, a mňa chytila v niečom za srdiečko. A dobre som sa pobavila, že najprv musí chlapec dostať amnéziu, aby začal normálne žiť a pomáhať s domácimi prácami.🙂 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Overboard je zcela neskrývaný remake stejnojmenné komedie z roku 1987 s Kurtem Russellem a Goldie Hawn, jen s tou obměnou, že zde oproti originálu ztratil paměť muž, zatímco v původním filmu to byla žena. Jinak se to ale veze ve většině ohledech na velmi podobné vlně, princip a pointa filmu je pak dokonce naprosto totožná, tudíž kdo viděl ,,starý,, Overboard, tak tato verze ho rozhodně ničím nepřekvapí, i když popravdě, ono se jedná stejně o ten typ filmu, který je předvídatelný v každé minutě od úvodních až po závěrečné titulky, takže je to v podstatě asi i jedno. Nicméně, nejdůležitější pro úspěch tohoto filmu, a to si dovolím tvrdit, že tomu tak bylo i u původní verze, je obsazení, které se opět povedlo na výbornou, a to především díky opět naprosto dokonalému Eugenio Derbezovi, který tu potvrdil svou komediální extratřídu, navíc je to obrovský sympaťák a veškerý film si prakticky krade sám pro sebe, i když tedy musím uznat, že ani Anna Faris tu tentokrát není až tak mimo, ale pravdou zůstává, že jí pořád moc nemusím. Každopádně tahle ústřední dvojka tu ale prostě působí opravdu příjemně, šlape a film díky nim žije a baví. Kupodivu mě ale krom nich oslovilo i jeho celkové zpracování, které je takové sympaticky odlehčené, zábavné, nenudící, a co se týče humoru, tak tvůrci na něj zbytečně netlačili, což se nakonec ukázalo též jen ku prospěchu věci, pěkně to pak i ubíhá, takže se ve výsledku zkrátka jedná o nenáročnou jednohubku, které se tedy dá určitě mnohé vytknout, ale proč to dělat, tohle je natočené pro radost a odpočinek, a to svůj účel splnilo. Film na velmi pěkné a silné 2*, za Derbeze ovšem dávám jednoznačně ještě jednu navíc :-). ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak jako jo, já tyhle filmy prostě můžu. Jasně, od prvního momentu víte, s naprostou přesností, jak to skončí. Ale co, občas je to potřeba. U sledování tohoto snímku jsem tak krásně vypnula a na necelé dvě hodinky na nic nemyslela a jen se vezla, usmívala se, radovala... :) Jsem holka, vole. Takže jo, za mě sakra jo. Navíc, děcka potřebují tátu! A ne že ne ;) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)
  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama