Reklama

Reklama

Nekonečný příběh Posledního z Aporveru

  • Slovensko Nekonečný príbeh Aporveru
Trailer

Obsahy(1)

Film mapuje desetileté období práce na jednom z nejdražších českých koprodukčních filmů a vypráví o nadšení tvůrců a o strastech a překážkách, které musejí překonávat, aby svůj vysněný projekt mohli dotáhnout do konce. (Actor’s Runway Agency)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Já teda nevím, jestli je to nedodělanou postprodukcí + triky, přehnaně umělým (nesladěným) vizuálem, dramaturgií, či hraním, každopádně při těch ukázkách z filmu, jsem vůbec neměl pocit, že sleduju film, ale divadelní představení na školní besídce.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Shakaar

Ano, byl, i proto odstoupili někteří partneři anebo sponzoři a Fond Krejčího žaluje za nedodržení smluvních podmínek. Ona projekce, která se údajně konala koncem minulého roku, byla jenom proto, aby mohl vykázat, že film je a prodávaly se na něj lístky, tj. splnil nějaké závazky. Ve skutečnosti pouštěl ukázky a žvatlal o tom, jak mu z toho lidi vycouvali/nedodrželi podmínky. I v případě, že se pochopí finanční problém neplněním částky ze strany slovenského partnera, je délka práce a v podstatě nulový výsledek (hrubý sestřih dávno po deadlinu x-krát odsunutého uvedení do kin, nehotové triky, zvukové efekty ad.) neomluvitelný.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Bluntman

To že si z toho dělali prdel hovoří fakt, že evidentně si tam dělali na natáčení co chtěli. Krejčí byl pohodář, vše jim pochválil, s každým se tam ožral a zase napsal něco na facebook :-D...ale hlavní je pohoda, děcka herců mezitím vyrostou, možná až té holce od té herečky bude tolik co ní v současnosti, pak to vyjde :-D.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Stříh samotný 12 měsíců je záležitost sama o sobě...nevím ale nebyl nějaký deadline, či termín dokončení? Prostě něco co by ty tvůrce přitlačilo to dělat intenzivněji. Navíc i samotní sponzoři a partneři filmu měli ve smlouvě určité podmínky, které měli filmaři splnit...což evidentně nesplnili. A ani už nechci vědět, kolik z těch partnerů v titulkách podalo žalobu na tvůrce filmu...

na příspěvěk reagoval Bluntman

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Inirdin

Já se tomu už ani nedivím. Už jen styl toho dokumentu je podaný podstatě tak, že vše bylo dobře...akorát je strašně překvapilo, že když to dodělali na zeleném plátně a provedli střich, že budou to muset počítačově a vizualně upravit :-D...a ještě stylem kdo to nikdo nedělá. To je prostě amaterismus, toto měli mít pozištěné už předtím než se do toho pustili a ne po natáčení.  Vesměs navíc to dělali různí "kámoši" od Krejčího o kterých se vůbec neví, zda mají zkušenosti s takovým projektem, navíc kteří měli někdy více věcí na starosti...dostalo mě, kdy producent dělal zároveň řidiče a Susan Pratt dělala choreografii. Chválí tam herce, kteří nikdo nezná a nikde nehráli. 

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Za 82 minut se dozvíte velky hovno. Všichni jsou skvělí, se všemi se dobře spolupracuje, všechno vypadá strašně dobře...
typickej film o filmu. Docela bych ocenil kdyby se tam objevil aspoň jeden dokončenej záběr z filmu.

na příspěvěk reagoval Shakaar

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Herečka o své dceři, která mezi dotočením filmu a filmu o filmu stihla vyrůst: "Nechápe slávu toho Nekonečnýho příběhu, ale myslím, že to jednou pochopí." Nemůžu si pomoct, ale někteří si tam z toho dělají očividnou legraci. 

na příspěvěk reagoval Shakaar

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Foox

Foox (hodnocení, recenze)

Nepoběží to ještě někde? Nebo nebude k dostání na internetu?

na příspěvěk reagoval JamesSi

alien99

alien99 (hodnocení, recenze)

Koukám z posledního z Aporveru jsme se pomalu přesunuli sem....No zeptám se...viděl to někdo?. Je to někde sehnatelný...třeba i na různých médiích. Rád bych dešifroval jak je možný udávit 240 mega.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Já naopak se na to rád podívám abych "věděl" proč přesně realizace trvala 10 let...ikdyž realizace je třeba dát do uvozovek, zatím to má prý jednu neoficialní premieru.

Reklama

Reklama