Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (942)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Dúfam, že už žiadna štvorka nebude a je to definitívne ukončené, pretože už pri dvojke som nemala náladu na to pozerať ale tak keď už som videla jednotku tak som tomu šancu dala. Vedela som, že ani trojka ma neprekvapí ale priznávam, že niektoré scény pobavili. Ale takisto ako pri dvojke, stále som sa tomu vyhýbala a odkladala. Nakoniec ma to dobehlo a vôbec neoslnilo. Slabé 3* pretože Alan je kretén. Inak by to bolo menej. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že důstojné rozloučení, které působí jako mírně zbytečná nádstavba. Je vražedné přicházet co dva roky se stále novými nápady na stejné téma. Takže nám tvůrci nabízejí trošku jiný koncept, ve kterém se naši hrdinové tentokráte neskalí a Doug je tentokráte unesen zcela vědomě. V některých scénách se sentimentálně vzpomíná. Jediná postava, která má tohle všechno u prdele je absolutně šílený Leslie Chow. Ten člověk se narodil snad s kokainem v těle. V závěru mě bylo trošku i smutno že se s našimi hrdiny pravděpodobně na hodně dlouhý čas loučíme, protože upřímně s nimi si člověk prožil hodně zábavy. Wolfpack forever! Nic to ovšem nemění na faktu, že 3. díl je z celé série nejslabší. 60% ()

Reklama

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nebolo nijako po opici. Väčšinou ani vo štvorici. Chýbalo čosi na zasmiatie. Ak teda buhaha má byť to, že partia nudných mladých jupíkov ide odviesť rodinou nechcenú čiernu ovcu rodiny do ústavu. Lebo zavadzia. Azda je chechecheche aj to, že táto partička následne MUSÍ slúžiť celý čas akémusi mafiánskemu kokotovi. Ich úlohou je zmrdovi priniesť iného zmrda. Úžasné a geniálne! Hihihihihi - ja sa doštím. To je ozaj ftipné. OZAJ zápletka jag bič! A jak tej žirafe odseklo hlavu - no chechechecheche, to som sa od smiechu priam dosral! Trikrát. Hohohohohoho - štyrikrát! Aj dogrcal! Nabudúce môžu skúsiť odpíliť nejako vtipne nohu snežnému leopardovi. Aby sa celé kino váľalo od smiechu. Boha, ale aj teraz to tým zvieratám kurva žartovne nandali! Johohoho! Za brucho sa popadám. Tak som sa nerehlil 10 rokov Juchú! Chochochó. Komédia roka! Kadencia frkov NE-Ú- NOS- NÁ! Transcendentálna zábava. Výborná jak vo Farmár hľadá ženu. Hi-hi! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $103miliónovTržby USA $112,200,072Tržby Celosvetovo $362,000,072Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,968,835 //počet predaných kusov 313,423 Tržby za predaj DVD v USA $7,503,854 //počet predaných kusov 438,706║ nuž trapošina do tretice čo viac dodať, toto ide úplne mimo misu zábavnosti, toto z dvomi troška zábavnejšími scénami na komédia fakt nestačí, a zas záhada čo na takomto niečom môže stáť $100miliónov, jedine fakt honoráre za nič /15%/ ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

V porovnání s předchozími díly je ten třetí s paradoxním názvem "Pařba" na třetí ten nejmíň vydařený. Příběhově to nebylo zas tak hrozné, vcelku se mi líbili i určité zápletky a humor byl místy též povedený, ale bohužel už to nemá takový nádech jako předešlé pařby ve Vegas a v Bangkoku. Celý film by se vlastně mohl jmenovat Hon na Číňana, protože co je to vlastně za pařbu (dokonce na třetí) když se zde vůbec nepaří? ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Ve všech třech dílech trilogie byly postavy ve výtahu vždy uspořádány tak, aby se každý herec alespoň jednou objevil uprostřed. V prvním filmu to byl Bradley Cooper (Phil), napravo byl Ed Helms (Stu) a nalevo Zach Galifianakis (Alan). Ve druhém díle byl uprostřed Ed Helms, napravo Zach Galifianakis a vlevo Bradley Cooper. A ve třetím díle je uprostřed Zach Galifianakis, napravo Ed Helms a nalevo Bradley Cooper. (Chibs)
  • Ve filmu si opět zahrál i režisér Todd Phillips. Tentokrát postavu platící prostitutce, kolem které letí Chow (Ken Jeong) s padákem. (BigCake)
  • V úvodní scéně Alan (Zach Galifianakis) veze po dálnici žirafu, kterou most připraví o hlavu. O něco dříve je však vidět, že jeden most už minuli, aniž by žirafa přišla k úhoně. (Will_X)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama