Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neviem ako je možné, že som na túto partičku nenarazil skôr, ale opäť plná paľba. Šialená, letná dovolenka, ktorá je správne bláznivá a pri ktorej sa neskutočne nasmejete. Je to natočené výborne a hlavne originálne. Skvelé postavy, veď komu napadne dať do tejto partie 70 ročnú babku. Ženy krásne, odsýpa to hrozne rýchlo a ja nemám čo vytknúť. ()

NitroXcz 

všechny recenze uživatele

Francouzské filmy? Ne díky. Není to můj šálek kávy, ale All Exclusive mile překvapilo. Jeden z málo případů, kdy je dvojka lepší než první díl. Je to podobné jako u Němců, taky je nevyhledávám a pak bum. Je tady suprovej fakáč. Parádní letní jízda kde se pokazí vše co nemá. Nepamatuju si žádnou z novějších komedií, u který bych se zasmál víc než jednou. Frantíci to zlomili. ()

Reklama

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po douhé době jsem shlédl více než slušnou komedii. Opravdu jsem se bavil a frantíci mají zase jedno plus. Vydařených scének zde není málo a oceňuji originalitu zpracování, kdy skupinka sleduje s "popcornem" v ruce video, které natočili "dovolenkáři". ***zdá se, že babička nenápadně ujíždí*** ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Já se skvěle bavil. Nejdříve mě rozklepaná kamera trošku srala, ale ve výsledku to přispělo k netradiční bláznivé komedii s plno hláškami, gagy, atraktivním prostředím a krásnými ženami. Prostě komedie, co nezkazí den. Ještě, že přes O2 můžu film přetáčet, posunovat, několikrát jsem to použil, aby mi nějaká hláška neunikla. I stará babi jimi ve filmu nešetří. Jedna z nejlepších komedií za poslední roky. První, nenavazující díl Babysitting jsem neviděl a dle počtu hodnocení ho neviděl asi skoro nikdo (i tahle dvojka má velmi málo hodnotících), takže se k němu po téhle výborné zkušenosti zkusím dostat. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

I druhý díl se nese ve stejném stylu vyprávění skrze kameru, zato se odehrává úplně v jiném prostředí a za jiných podmínek. Nejen, že přidání Christiana Claviera filmu prospělo, ale on je i sám o sobě film výborný stejně jako první díl, vtipy se neopakujou, není to vykrádačka jména prvního dílu a humor mě zas a znova dostal. Kdo neviděl, ten neuvěří, jak dobré komedie se dají natočit. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)
  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)

Reklama

Reklama