Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (43)

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. První sérii jsem viděl v 9. třídě když čerstvě vycházela a už tehdy to pro mě byla nehorázná prdel. Všechny narážky, humor, dialogy, celkový příběh,.. prostě vše se mi líbilo. Je to ujetý až až a někdy jsem nechápal jak něco takového mohli vymyslet. 2 a 3.série nejsou tak dobrý jak ta první, ale stále se jedná o nehoráznou jízdu! Určitě doporučuji všem se na to podívat. Vypnete u toho a bavíte se a stopáž kolem 20-30 minut tomu krásně sedí! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie prvej série: sci-fi seriál o cestovaní v čase, ktorý je doslova nabitý popkultúrnymi odkazmi na 80/90 roky. Čoo je na prvý pohľad niečo, čo nadchne každého, kto v tom období vyrastal. A prvý a ešte aj siedmy diel, ktorý sa venuje Jamesovi Cameronovi - božskému režisérovi, sú fakt splneným a neskutočne vtipným snom. Lenže si treba uvedomiť, že ten seriál okrem iných produkoval aj zhúlenec Seth Rogen a drvivá časť seriálu je založená na prízemných vtipoch, nadávkach, brutalite, sexu a pritom sa nezabudne odkazovať na nejakú starú klasiku. A to je všetko. Žiadny prepracovanejší timing alebo zápletka tu nie je. Žiadny zložitý plán, ktorý by krok za krokom gradoval. Postavy proste raz skúsia urobiť jednu vec, ktorá sa poserie, potom druhú, tretiu štvrtú, až na konci sa nejak trafia a konečne im niečo vyjde. Čo sa týka ústredného tria, tak je celkom v pohode. Akurát Eliza Coupe ma postupne začala trochu srať. Záver prvej série stihne dostatočne vyriešiť hlavnú líniu, ale zároveň tam sú dostatočne otvorené dvere pre pokračovanie. Celkovo som sa bavil a neľutujem, že som to videl, ale v tejto chvíli si ďalšiu sériu nepustím a neviem, či sa k seriálu niekedy vrátim. Jediné čo mi vrtá hlavou je to, či hlavný hrdina na konci seriálu získa späť svoj vlastný penis. 6/10. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Josh je výborný, ale Eliza mi tam moc nesedla. Celý seroš nacpán narážkama na různé filmy a hry a epizoda u Jamese Camerona byla pecka. Sice je příběh zajímavý a celkově to docela i baví, tak mi přišlo, že tomu něco chybí a do sledování jednotlivých epizod jsem se musel nutil. Docela škoda, sliboval jsem si od seriálu hodně. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bizarní sci-fi komedie o údržbáři, který cestuje časem do minulosti, aby zachránil budoucnost, která lehla popelem kvůli léku na herpes. Komik Seth Rogen si splnil svůj sen a natočil novodobý Návrat do budoucnosti střihnutý Terminátorem dávkovaný po půlhodinách v neskutečnému tempu. Po slabším prvním díle se příběh mění v neskutečný úlet plný krve, ejakulátu a lekcí vaření. Obrovská pocta Jamesi Cameronovi plná popkulturních odkazů. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Future Man je projekt, který vypadá správně uhozeně už od prvního okamžiku, kdy jsem se o něm dozvěděl. To bylo mimochodem video z Comic-conu, kde Seth Rogen zabil hlavní hvězdu Joshe Hutchersona. A pak přišel první trailer, který přesvědčil o tom, že by to mohla být sranda. Seth Rogen sice u seriálu působí jen jako režisér a nepodílel se na scénáři, ale tohle je přesně humor, který od něho čekáte. Takže pokud se vám nelíbí, doporučuji si seriál nepouštět a ušetřit čas. Já o sobě nebudu tvrdit, že jsem jeho velký fanda, ale jednou za čas si rád dopřeju něco odlišného a Future Man se rozhodně vymyká z davu. Obsazení je skvělé a i když má být hlavní hvězdou Josh Hutcherson, tak Eliza Coupe a speciálně Derek Wilson si to kradou pro sebe. Humor klouže po hranici trapnosti a vtipnosti, ale spousta vynikajících narážek mu pomáhá zůstat na té dobré straně. Jisté je, že tenhle humor není pro každého, a i když jsem se bavil, tak ho určitě s klidným svědomím nemůžu doporučit všem. Věřím však, že ten kdo si k tomu najde cestu se bude bavit a smát se stejně jako já! 2. série Nemyslel jsem si, že je to možné, ale druhá série je možná ještě uhozenější a šílenější než ta první. Pořád se to veze na stejné vlně, ale už mě to asi baví o něco méně. Vzhledem k tomu, že třetí série je poslední, tak seriál dokoukám, ale doufám, že se to vrátí k tomu, jak to šlapalo na začátku. Poslední epizoda, kde si zahrál i sám Rogen tomu dává naději. 3. série Ještě jedno uhozené dobrodružství pro Joshe, Tigera a Wolfa. I když je pravda, že už jsem dokoukával spíše ze setrvačnosti, tak to nebylo o moc horší než předchozí řada. Jen to kouzlo té první už se prostě vrátit nedovedlo. Na druhou stranu to bylo aspoň slušně zakončené. ()

Galerie (628)

Zajímavosti (7)

  • Postava seriálu Josh Futturman se jmenuje křestním jménem stejně jako jeho představitel Josh Hutcherson. (UncleMorty)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama