Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

HAL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemá smysl se na Peppermint dívat s očekáváním efektního akčního filmu - točil to sice Morel, ale tady se snaží spíš o jakési drama... ke kterému si jen vybral těžce béčkovou záplketku. Akce tu sice je, a ne úplně zřídka, ale omezuje se jen na opatrné přestřelky a headshoty bez velké choreografie. Ona Jennifer Garner je sice hezká, ale není akční herečka je to tu hodně patrné, kdykoli se začít hýbat trochu dynamicky v bitce na tělo, tak začne Morel zběsile stříhat aby všechno zakryl. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Asi milión krát obohratá pesnička, ktorá na druhej strane má stále svoje čaro. Ak sa vyhneme fušerine a idiotizmu dá sa z námetu akým je pomsta stále veľa vyťažiť. V tomto prípade ide o úplne jednoduchý motív pomsty kde sa nám Jenn Garner mení na anjela smrti a snaží sa postiť stratu svojej rodinnej idilky. Jenn to aj osobne celkom žeriem a jej úloha matky je uveriteľná. Akčné scény nie sú vôbec rušivé a vo filme je ich kopec tak si nadšenci do akcie a adrenalínu prídu na svoje. Jediné čo môžem vytknúť je malá miera inovatívnosti ale inak je to v celku dobrý akčný film. 74% ()

Reklama

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle se to dělat nemá. První třetina je nudný pokus dostat z diváka emoci kvůli událostem které donutí ženskou udělat hodně špatné věci. Druhá třetina natahuje divákovu pozornost tím, že motá nitky kolem několika událostí a ukazuje pár zajímavých odplatových akcí. Třetí třetina je už jen zvláštní směsice běhání, chození, skrývání, akce, vysvětlování a střílení šmejdů. Nefunguje to ani po střihové stránce, protože mi hodně vadily ty vteřinové záblesky rozmazané scény a problikávání jakýchsi halucinací z minulosti. Pokud chcete doporučit film o pomstě za mrtvé, doporučuju Nemilosrdná spravedlnost - popřípadě Je těžké ho zabít, a nebo o hodně lepší film Mé druhé já. Tohle je spíše televizní béčko, než film do kina. 3 hvězdy za pár slušných akčních scén. Jsou to ale takové slabší 3. Kdyby na mě Jennifer Garner zamrkala těma smutnýma očkama, dokázala bych jí odpustit cokoliv na světě. Ben Affleck je totální debil, když podvádí něco tak roztomilého. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného večera stráveného na pouti ji před očima zabili dítě a manžela a sama byla ráda, že nečekaný útok přežila. A to neměli dělat. S vervou sobě vlastní se vydá na cestu pomsty, při které nezůstane nit suchá. Jennifer Garnier v roli akční hrdinky, která nám už své dovednodnosti ukázala hlavně v televizním seriálu 'Alias’. Snímek se drží standardu námětu o mstě, což by mohl třeba i takový Steven Seagal odkývnout. Akční hrdinové? Ale kdeže. Ani ženy nejsou žádná ořezávátka a nepotřebují k tomu ani mohutnou hmotu svalů. Šablona příběhu je tedy očekávaně tradiční, ale i tak se tvůrci snažili děj rozvíjet tak, aby si divák nebyl zcela jistý svou předvídavostí. Zajímavostí je, že se v podstatě převzal námět s klasiky Charlese Bronsona 'Přání smrti’. Stejně jako jeho Paul Jersey, se i zde Riley North stane středem mediálního zájmu a podpory veřejnosti. Takže to klidně můžeme brát i jako vzdálenou ženskou verzi 'Přání smrti’ A nezbývá už nic jiného, než si striktně rýpnout do Bruce Willise v remaku 'Přání smrti’, který si může z ostudy ušít kabát. Jennifer Garner si ho tímto hravě strčila do kapsy. Drsné, temné a nekompromisní akční drama, zapadající do série snímků o pomstě za úkladnou vraždu rodiny, tentokrát s ženskou hrdinkou, která se s chlapy v ničem nezadá. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Další z řady tupých filmečků s tupým názvem a vyčpělým tématem, kdy se nějaká prachobyčejná persóna z oběti vypracuje tak, že to nandá celýmu mafiánskýmu kartelu i se skorumpovanýma ouřadama. Ale z ničeho není dost dobře jasný, jak že se v tohoto assassína vypracovala, její detektivní pudy byly prostě asi dílem neomylného šestého smyslu. Spousta bývalých filmových hvězd se upisovalo/upisuje béčkovým počinům,  vítej Jennifer Garner mezi nimi, asi nebylo na zaplacení účtů. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama