Reklama

Reklama

Trench 11

Trailer 1

Obsahy(1)

Prvá svetová vojna sa blíži ku koncu, vojská Dohody prechádzajú k protiútoku pri Cambrai a nemecké vojská ustupujú. Britské velenie vysiela skupinku šiestich vojakov preskúmať záhadné, nedávno opustené nemecké podzemné zariadenie, nachádzajúce sa na území nikoho. Existuje totiž odôvodnené podozrenie, že sa v priestoroch bunkra 11 dialo niečo extrémne tajné a dôležité. V rovnakom čase sa však do bunkra vracajú aj nemeckí vojaci, aby zahladili stopy po tajných experimentoch. A navyše, samotný bunker sa opusteným javí len na prvý pohľad... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadský snímek „Trench 11“ v sobě měl určitý potenciál, já jsem třeba vždycky zvědavý, co se v těch bunkrech najde, jenže ve chvíli, kdy to najdete, začnete o film ztrácet zájem, a to nejen proto, že celkové dění není až tak zajímavé, ale jednoduše proto, že v tomhle není nijaká větší myšlenka. I když je to trikově dobře provedené, pořád dostanete to, co byste čekali. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, Velka Vojna sa odohrala - nazov prva svetova dostala az po ukonceni Druhej. Toto bude trochu obsiahlejsie, napokon vo filme sa spomina nemecke podzemne zariadenie, bunker. Obraz nemcov je dodnes jasny - totalne prehrali dve svetove vojny, mnoho ludi si pamata nemecku bestialitu v Druhej svetovej. Obraz nemecka ako naroda zla sa zrodil v 20. storoci. Vojnova propaganda jestvovala  v Nemecku tak ako i u statov Dohody. Konkretne antinemecka propaganda bola dost brutalna- britske a francuzske noviny pisali clanky ako Nemci ukrizovali nahe zeny /poburenie  v krestanskej Europe/, pisali sa clanky ako Nemci odrezavaly ruky belgickym chlapcom .. a  dokonca sa Nemcom pocas prvej svetovej vojny pripisovala  i tovaren na mrtvoly. Propaganda tvrdila, ze do akejsi tovarne privazaju vlaky mrtvoly, tie su zavesene na haky v akejsi nekonecnej retazi ...... proste total brutal, antinemecka propaganda za Prvej svetovej dosiahla svoje - a vieme ako prva svetova dopadla. Reziser to zrejme len po cosi vyse 100 rokoch trochu oprasil a natocil o  tom film ..... Mnohe sceny su nechutne drsne a brutalne - sak reziser mal odkial cerpat,. No a herci sa moc nepredviedli + Leo Scherman tu je len za rutinera. 40 % ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skupinka vojenských průzkumníků na cestě za odhalením tajných německých experimentů. Nic zvláštního. Odpočátku z filmu dýchala lacinost, ale v podobných případech záleží na tom, jak se podaří ztvárnit atmosféru podzemních chodeb a také na tom, co vnich čeká a na to zase tak moc peněz potřeba není. A v obou případech platí nic moc. Trochu nahoru film táhne pár hezkých béčkových detailů a relativně sympatičtí herci, ale to nestačí ani na průměr. 35% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupina anglických vojačikov sa vydá na expedíciu do nemeckého zákopu plného prekvapení, zatiaľ čo ďalšia skupinka Nemcov má za úlohu tunel zničiť a zahladiť všetky stopy. Sú tam totiž infikovaní. Tí síce vyzerajú mierne zmutovane a pásomnice, ktoré z nich vychádzajú tiež nie sú úplne na zahodenie, lenže horor to z biedy nevyťahuje. Mohlo to byť buď poriadne akčné, lebo masakráž mutantov by mi rozhodne nevadila, alebo to mohlo byť napínavé a atmosférické, lebo samotné prostredie si to pomaly až pýtalo. Ale ničoho z toho sa divák nedočká. Nájazdov infikovaných je minimum, akcia takmer žiadna, väčšinou nudná konverzačka a prechádzka po tuneloch. Či budú Nemci s Britmi spolupracovať, alebo sa navzájom vystrieľajú, mi bolo ukradnuté. Len málo vojnových hororov je dobrých, tento medzi ne patriť nebude. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Tu pátou hvězdu dávám i za to jak docela nefér je tady tento snímek hodnocený. Při pročítání komentů mám i pocit jako bych koukal na úplně jiný film, to že to nemá atmosféru či napětí? To jako vážně? Dle mého se řežisérovi povedlo navodit poměrně silnou atmosféru v bunkru, který se hemží infikovanými vojáky, často tak při sledování jen čekáte s napětím kdy kdo vyskočí z nějakého rohu či co se vůbec bude dít dál. Tomu pomáhá právě i dle mého skvělá kamera, která spolu s hudbou dokáže vytěžit z atmosféry maximum. Podobně na tom jsou i herci, kteří dle mého odvedli opravdu fajn herecký výkon, když vezmeme v potaz budget. Například "tunelář" a hlavní záporák, byli dle mého zahráni perfektně. Navíc úplně i chápu že někdo měl s filmem problém kvůli tomu že akce bylo méně, ale dle mého tu šlo opravdu spíše o tu atmosféru a postupný build up. Opravdu jsem fandil při filmu, hlavnímu hrdinovi a vždy se obával aby náhodou nebyl infikován parazitem apod. Každopádně nou worry, k akci tu dojde a je tu i fajn gore. Za mě tedy povedená žánrovka. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama