Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Pollock 

všechny recenze uživatele

Dobře zahraný, silně emotivní snímek (pokud máte vlastní děti), doktor Nurk byl ukázkovým příkladem profesionálního přístupu. Poměrně silně věřící film, se kterým budou mít naopak zarputilí ateisté asi velký problém. Mě osobně se líbila myšlenka víry v to, že existují dobří lidé, kteří jsou ochotni pomoci. Jinak co se týče zdravé výživy rodiny si asi v závěru udělá každý sám. ()

Luicy 

všechny recenze uživatele

Jestli mám být upřímná, tak tyhle filmy moc nemusím, ale jsem si jistá, že zažraní křesťané na to budou určitě koukat s otevřenou hubou a rozplývat se nad dokonalostí toho šéfíka tam nahoře. Víra je dobrá věc, avšak nic se podle mě nemá přehánět. Bohužel to tady nevyšlo a celé se to zvrhlo v jednu velkou modlící šaskárnu. Pro příšte by mohli méně tlačit na pilu a možná by vznikl i nějaký přijatelný film s křesťanskou tematikou. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na podobné bláboly mě prostě neužije. Jasně, že se mohlo stát něco divného, co nevysvětlíme, protože na to ještě nemáme kapacitu a vědomosti, ale okamžitě se ohánět bohem je prostě póza. Navíc jsou postavy neskutečně nudné a předvídatelné, jako kdyby každá americká rodina byla starostlivá a krásná a milující. Kýč, navíc nábožensky blábolící. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Miracles From Heaven" nakoniec vôbec nebol špatným filmom. Asi som po filmoch ako 90 Minutes In Heaven a Saved By Grace som trošku čakal, že film bude dosť tlačiť na svoju myšlienku. No som rád, že tomu tak nie je. A musím povedať, že veľké plus tohto filmu sú hlavné aj vedľajšie postavy, ktoré sú veľmi sympatické a veľmi dobre ťahajú film správnym smerom. Pretože dokážeme ich všetkých pochopiť, dokážeme s nimi súcitiť a hlavne neustále je nám ľúto, že sa tieto veci dejú týmto postavám. Príbeh je trošku americký a nemôžem nepovedať, že by nebol trošku prevarený ale dobre sa sleduje. A práve tie postavy z neho robia veľmi príjemné pozeranie. Môžem povedať, že film som si užil na jedno pozretie a možno by som si ho pozrel aj druhýkrát. S filmov o Bohu patrí tento medzi tie menej tlačiace na pílu a oveľa príjemnejšie. Stojí za pozretie? Myslím si, že áno. A môžu za to najmä herci. Hodnotenie: B+ ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistá, o co tomuhle filmu šlo víc - jestli o reklamu na křesťanství nebo o příběh malé velryby. Proti příběhu jako takovému nic nemám, ale jakmile mi někdo začne cpát víru, je zle... a ono tenhle film nic jiného nedělá. Celou poslední půl hodinu bych vystřihla, to jsem fakt měla pocit, že mi do obýváku naklusali jehovisté. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu zmenilo životný prostoj Jennifer Garner, ktorá uviedla, že sa jej príbeh Beamovcov veľmi dotkol a stál za jej návratom k viere, v ktorej vyrastala. (Arsenal83)
  • Kylie Rogers (Anna) při natáčení nosila protetické (umělé) břicho, a to v různých velikostech – podle stadia své choroby. (dogma97)

Reklama

Reklama