Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Budu stručná...Nechodím do kostela a nevěřím v Boha, ale v něco přece jenom věřím...Věřím na lásku a na přátelství a taky na to, že když si člověk něco opravdu přeje, tak se mu to splní i když třeba oklikou...Jak říká Goethe : "Věř a mocné síly ti příjdou na pomoc"...Poznatek z vlastní zkušenosti... A taky vím, že NEBE existuje a tím pádem i PEKLO...Tak bacha lidi... Za mě 70% ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Možná podle skutečné události... Akorát je škoda, že se autoři až tolik zaměřili na utrpení Anny a podstatu - onen zázrak - tak nějak... ehm... prostě odrbali. Kdyby mohli, určitě by ho vypustili úplně! Nevím... Většině lidí bych ho asi spíše nedoporučil... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Některé snímky chtějí cílit na city a vyvolat u nás i pár slziček. Zázraky z nebe přesně zapadají do této skupiny. Jenže zde vůbec nic nefunguje. Kromě pocitu otrávenosti se u mě vůbec žádné další pocity nedostavily. Vše je natahované a vzhledem k nesympatičnosti všech hlavních hrdinů, mi bylo úplně jedno jak vše dopadne. Možná dle výše uvedených řádků vám budu připadat jako puritán, ale mě to skutečně vůbec nezasáhlo a nedoporučuji. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to bude dojemné, ale že budu brečet od začátku do konce jsem nečekala. Utrpení mladé Anny (i její matky i celé rodiny) je podáváno tak ryze, až z toho člověku puká srdce, ale filmařům za to díky. To, co předvedly Garner a Rogers je chvílemi až neuvěřitelné. Sluncem zalité a barevné zpracování dávalo snímku po celou dobu pozitivní ladění, což bylo v některých situacích velmi potřebné, aby se při jejich sledování divák nervově nezhroutil pod tíhou negativního dění. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Ajaj...Určitě to šlo podat lépe (či spíše jinak)...Myslím, že filmy s křesťanskou tématikou jsou opravdu jen pro povzbuzení ostatní křesťanů...A nehledejme v nich příležitost ke změně smýšlení ne-křesťanů, protože filmové médium takovou moc prostě nemá...To záleží úplně na někom jiném, zda tomu (nebo Mu) uvěří...I když v tomto filmu jde spíše o to, zda člověk dokáže příjmout zázrak uzdravení a svědectví o nebi (nebo co ta holčina vlastně viděla-vnímala)...Pokud to nepříjme, ano, bude to jen agitka...Souseda bych na tento film určitě nepozval...Je to kruté, ale je to tak...Světlem a solí pro tento svět není super duper křesťanský film, ale my sami... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu zmenilo životný prostoj Jennifer Garner, ktorá uviedla, že sa jej príbeh Beamovcov veľmi dotkol a stál za jej návratom k viere, v ktorej vyrastala. (Arsenal83)
  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)

Reklama

Reklama