Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naplnil radostí. Radostí, že po neskutečných 10 letech má Jennifer Garner konečně další film, ve kterém hraje hlavní roli. Radostí, že se režisérka mého oblíbeného DCH filmu Lemonade Mouth se dostává postupně k větším filmům. Radostí, že se takhle krásný příběh dostává mezi širokou veřejnost i mimo Státy. Nejsem věřící, natož křesťan, a tenhle film mě v tom rozhodně neovlivnil. Myslel jsem si, že to bude nějaká neskutečná křesťanská agitka, ale ve skutečnosti, je to jenom natočené podle skutečné události, která má křesťanský podtext. Takže, neříkám, že se tvůrci tohoto filmu nesnažili zacílit se na křesťanskou společnost, ale, pokud máte trochu porozumění, bez víry si ho užijete i vy. Jsem hlavně rád, že tuhle skutečnou událost nevyplácali na nějaký levný, debilní LifeTime film, ale dali tomu solidní rozpočet, sehnali skvělou herečku (Garnerová) dobrou režisérku, kvalitního kameramana a tak dále. Všechno na tomhle filmu je kvalitní a čisté. Největší plus tohoto filmu je ovšem to, že ve mě dokázal vymanit emoce. 2x slzičky proběhli. A za to já dávám vždy hvězdičku navíc. Není to spravedlivé, ale je to moje hodnocení. Jinak je to hezký film na sobotní odpoledne pro celou rodinu. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

"It's alright mum. Not everyone is going to believe. And that's okay." ....... Ateisti a v nicnevěřící tento film mít rádi nebudou. Ale pokud člověk věří, že tu je něco většího, než jsme my sami, film si zamiluje. Vrcholový film tématiky týkající se Boha a víry. Za mě naprostá spokojenost. Jennifer překvapila v nepřekvapitelné, ještě více mi potvrdila své dokonalé herecké schopnosti. Doporučuji. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Miracles From Heaven" nakoniec vôbec nebol špatným filmom. Asi som po filmoch ako 90 Minutes In Heaven a Saved By Grace som trošku čakal, že film bude dosť tlačiť na svoju myšlienku. No som rád, že tomu tak nie je. A musím povedať, že veľké plus tohto filmu sú hlavné aj vedľajšie postavy, ktoré sú veľmi sympatické a veľmi dobre ťahajú film správnym smerom. Pretože dokážeme ich všetkých pochopiť, dokážeme s nimi súcitiť a hlavne neustále je nám ľúto, že sa tieto veci dejú týmto postavám. Príbeh je trošku americký a nemôžem nepovedať, že by nebol trošku prevarený ale dobre sa sleduje. A práve tie postavy z neho robia veľmi príjemné pozeranie. Môžem povedať, že film som si užil na jedno pozretie a možno by som si ho pozrel aj druhýkrát. S filmov o Bohu patrí tento medzi tie menej tlačiace na pílu a oveľa príjemnejšie. Stojí za pozretie? Myslím si, že áno. A môžu za to najmä herci. Hodnotenie: B+ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vydržet se dá cokoliv, ale takové tlačení na pilu jsem teda opravdu nečekal. Mohlo jít o hezké rodinné drama s dobrým koncem na závěr ve styl tehdejší televize Hallamark. Ostatně v názvu máte spoiler jako hrom. Nicméně držel jsem se zuby nehty po celej film. Třeba střelenou Queen Latifah by tu měl mít rád každý. Ale setkání s Bohem na závěr filmu mě dostalo tak do kolen, že jsem neměl dál sílu vnímat, co se ve filmu děje. ()

Ingtar2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako dieťa som raz v jaskyni pokazil baterku. Proste prestala svietiť. Sprievodca tú baterku chytil, mrdol o zem, a zrazu začala svietiť. A presne takto na mňa tento film pôsobí. Zo začiatku je to celkom fajn, sledujeme ako baterka funguje, je plne nabitá (aj keď neviem čo robia tí Američania že majú také dobré vzťahy zo susedmi, nám minule suseda rozstrihala plot a vyrúbala jabloň). Potom sa baterka pokazí (čítaj tráviaci trakt tej malej) a celé to ide do kytek. V nemocnici začne presviedčať ateistov na kresťanstvo pretože boh je láska, sila, viera, coop jednota. No a koniec, pri ktorom sa zázračne uzdraví tým, že sa yeetne po hlave do stromu je už vyložene trápny až smiešny. A to ani nehovorím o konci a monológu Jennifer Garner pri ktorom som normálne prekvapený, že ovládač neletel cez okno k susedovi do dvora. Veď ona sama nemohla veriť tým sračkám ktoré púšťala z úst... Prosia nech ju boh vylieči ale nie sú prekvapení, že jej tú chorobu dal. Asi im niekto vymenil hodnoty IQ a BMI. Dávam Odpad!, 5% za to, že doktor mal super kravatu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama