Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V režii Miroslava Krobota se v šestidílném televizním seriálu představí celé Dejvické divadlo. Tedy nejen všichni členové hereckého souboru, ale i ostatní zaměstnanci, příbuzní a přátelé. A všichni v něm budou hrát sami sebe... Vedení kdysi slavného a snad i kultovního Dejvického divadla je vystaveno nečekané a v podstatě existenční zkoušce. Tato kulturní instituce nezíská grant na svou činnost a je postavena do situace, kdy se musí v daleko větší míře starat sama o sebe, tedy sehnat peníze na svůj provoz a přitom neslevit ze svých uměleckých ambicí. Tak začíná šestidílný komediální seriál, jehož hlavním a jediným hrdinou je kolektiv Dejvického divadla, jehož existence neodvratně míří ke zkáze. Půjde o mystifikaci s prvky absurdního a černého humoru, který vychází z poetiky Dejvického divadla. (Česká televize)

(více)

Diskuze

tomasul

tomasul (hodnocení, recenze)

Toto není jen Zkáza jednoho divadla, ale jde o zničení celé české kinematografie... 

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Tak jsem si vcelku myslel, že český "herec" nemůže klesnout níž než v Ordinaci nebo v Ulici a ejhle, našli se tací, co za peníze klidně na veřejnosti doslova pokálí své pravé jméno a klidně ho i pomočí v zápětí. Děs běs, co dokáží ze sebe ty hovada vyblít za peníze a potom jsou z nich osobnosti politických stran. A ruka ruku meje co ? No to mě pičovole poser břicho.

na příspěvěk reagoval Adam Bernau

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

člověk v sobě musí najít tu sílu, sílu nenávisti !!! neomezená síla !!!! 

skudiblik

skudiblik (hodnocení, recenze)

Upřímně obdivuji uživatele Ozzy2. Sledovat seriál pro něj bylo evidentně utrpení, přesto našel týden co týden sílu a sledoval každou další epizodu, aby nám mohl poreferovat, jak to bylo příšerné. Klobouk dolů, taková oběť.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Veliké zklamání. Plno dobrých herců a nakonec takový naleštěný prd :o( Ale asi nejsem cílovka. To už radši Kosmo :o)

na příspěvěk reagoval Adam Bernau

lupuscanis

lupuscanis (hodnocení, recenze)

honajz

Já vím úplně přesně, co říkáš. Mně nedošly argumenty. Dal jsem ti pouze najevo, že tu bezdůvodně a nepodloženě napadáš jednoho tvůrce za druhým. A i když je, jak ty říkáš demokracie, nemusí to znamenat, že musím tolerovat tvoji bnsoudnost a bezohlednost. Když je totiž ta demokracie, tak si holt za svoje nesmyslný žvásty buď pěkně zodpovědnej, a vyžer si za ně přesně to, co ti za ně patří. ___ No jasně, ty máš zkušenost s reklamou a s PR, zatímco já jsem o nich slyšel poprvé asi od tebe, bnebo nevím, jak si to představuješ :) Jedna věc je "tajemně" odkazovat na podle tebe profláknuté PR praktiky, a úplně něco jinýho je chovat se jako smyslů zbavený a bez důvodů a bez jakýhokoli podložení tady napadat tvůrce takhel drzým zpsobem. Ty si klidně mysli, co cheš. Já si k tomu můžu nemlčet. howgh

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

lupuscanis

Klid. Nádech. Výdech. Procházka v lese... Ještě by si někdo mohl myslet, že když došly argumenty, začalo se urážet. Mám na svůj názor právo, mám ho podepřený svou znalostí PR a reklamního prostředí, a skutečně miluji, když mi někdo "demokraticky" říká, co smím, a co nesmím říkat. A mimochodem, toto je diskuze, ne soudní síň. V jiné diskuzi se hádají, jestli je Čvančarová kisna, nebo ne, a je to podobně subjektivní diskuze jako zde. Taky tady neshazuju názory lidí, kterým se seriál líbí. Řekl jsem si svoje, ber, nebo nech být. Ale s urážkami a zakazováním projevu to je o ničem a už vůbec ne o diskuzi.

na příspěvěk reagoval lupuscanis

Schuebelbach

Schuebelbach (hodnocení, recenze)

fabecc1222

No vidis. A me se tam libilo skoro vsechno, az na Plesla (teda alespon od toho momentu, kdy byl zhypnotizovanej). Do ty doby me bavil i Plesl.

 

Jinak vyhodu maji urcite ti, kteri to videli v kuse. Ja k nim nepatrim, takze ten rozjezd prozatim hodnotim jako spis vlaznejsi.

lupuscanis

lupuscanis (hodnocení, recenze)

honajz

Nic jsi nevsvětlil. Chováš se kjako idiot. Bezdůvodně tuhle svoji smyšlenku postupješ kamkoli tě napadně. Vykašli se na to. 

na příspěvěk reagoval honajz

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

lupuscanis

Už jsem to vysvětlil a vážně to není potřeba opakovat znovu. Návodná otázka: co jsem myslel tím "jsou dvě rozdílné věci"?

na příspěvěk reagoval lupuscanis

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

 První díl super Plesl a pak už nic. Až bych řekl, že zbytek dost podivný, nesrozumitelný, jakoby pokus o něco experimentálního

na příspěvěk reagoval Schuebelbach

lupuscanis

lupuscanis (hodnocení, recenze)

honajz

Co tedy znamená věta „a překvapivě všichni diváci se poslušně v březnu přihlásili na ČSFD a ohodnotili"....? Na tu jsem reagoval. Kdo jsou ti „všichni"?

na příspěvěk reagoval honajz

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

lupuscanis

Tvrdím někde něco o nově přihlášených uživatelích? Ne. Takže klid. Přihlásit se ke svému účtu a nově se přihlásit jsou dvě rozdílné věci, víme? A obecně myslím není žádným tajemstvím, že i PR pracovníci a lidi z reklamek můžou mít své fakeové účty pro hodnocení založené již několik let, někteří dokonce už krátce po vzniku celého projektu ČSFD.

na příspěvěk reagoval lupuscanis

lupuscanis

lupuscanis (hodnocení, recenze)

honajz

V hodnoceních druhého dílu této série není ani jeden čerstvě přihlášený uživatel. Prásk. Bublina splaskla. 

na příspěvěk reagoval honajz

Funnel66

Funnel66 (hodnocení, recenze)

Alaitos

V červených číslech je oprávněně, má to spád, je to kurňa vtipný, stopáž na 30 minut je nastavena ideálně. Z české seriálové produkce je takové skóre rozhodně zasloužené. Doufám, že bude takový trend pokračovat, radši točit kratší díly/série, než dělat nekonečné a roztahané blbosti. Tak snad do budoucna bude vítězit kvalita nad kvantitou.

Lenka.Vilka

Lenka.Vilka (hodnocení, recenze)

V docela dost kinech byla předpremiéra. Jenom v Mostě, jako na znak další reklamy ne :D 

na příspěvěk reagoval mchnk

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Alaitos

Jj, Most měl taky někdy v prosinci předpremiéry, a překvapivě všichni diváci se poslušně v březnu přihlásili na ČSFD a ohodnotili... Kdyby člověk nedělal v reklamce a nevěděl, jak se dělá propagace, tak tomu možná i věří.

na příspěvěk reagoval lupuscanis

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Seriál Zkáza Dejvického divadla je námětově i hereckým obsazením velmi podobná Dabing Street a má podobné klady i zápory. Některé scény jsou vtipné, některé téměř geniální, jiné sklouzávají k trapnosti. První díl není nic moc, ale od druhého dílu jde zábavnost nahoru, třetí díl se Spejblem a Hurvínkem je geniální, válel jsem se smíchy, ale od pátého dílu jde zábavnost zase dolů. Z herců DD mají největší prostor Trojan, Neužil, Plesl, Myšička a Čermák, málo využitý je Novotný a Krobot. 

Uživatel Prubner smazal svůj příspěvek.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

No jo, zjistili, že v TV se vydělává mnohonásobně víc,tak budou točit a točit až do úplnýho zblbnutí a ztrapnění se.Kromě Cimrmanů neznám jediný divadlo, který by tak prostituovalo.U Cimrmanů to má ale důvod a kouzlo, tady bohužel ne.Asi mají své fanoušky, ale je to tak maximálně  pro ně.To nestačil Dabing Street?To se fakt chtěj lidem zhnusit definitivně?

na příspěvěk reagoval honajz

Související novinky

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

32. ročník festivalu Finále Plzeň se blíží

11.04.2019

Finále Plzeň zveřejňuje program svého 32. ročníku, který proběhne od 11. do 16. dubna v západočeské metropoli. I v letošním roce je filmová přehlídka především oslavou českého filmu a jeho tvůrců –… (více)

Reklama

Reklama