Reklama

Reklama

Rytmická sekce

  • Velká Británie The Rhythm Section (více)
Trailer 1

Stephanie Patricková (Blake Livelyová) je obyčejná žena, která se ocitne na cestě k sebedestrukci poté, co její rodina tragicky zahyne při letecké havárii. Život jí změní zjištění, že celou nehodu někdo zavinil záměrně. Stephanie se vrhne vstříc temnému a složitému světu, aby se pomstila viníkům a dosáhla kýženého vykoupení. Ve snímku Rytmická sekce, který natočil režisér Reed Morano (Příběh služebnice) podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatele Marka Burnella, se v hlavních rolích představují také Jude Law a Sterling K. Brown. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (98)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Z urputné snahy o neotřelý příspěvek do žánru akčních špionážních filmů se nakonec vyklubala jen unavená parodie toho samého, překvapivě okleštěná o prvky komedie. Zbývá tak tuna prostoru na pomalé drama z prostředí tajných služeb, kterému sice nevěřím první poslední, ale baví mě sledovat proměny (psychické i fyzické) hlavní postavy a kreace herečky, která ji ztvárňuje. Mohlo být hůř. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $5,437,971Tržby Celosvetovo $5,989,583▐ Prerod ošuntelej dievky, ktorá padala len na hlbšie a hlbšie dno na brilantnú likvidátorku, no dobre. Podobné námety sa v poslednej dobe len tak chrlia (Anna, Red Sparrow, Atomic Blonde) ako na bežiacom páse. (Kedysi nám stačila Brutálna Nikita) Bavilo to aj v tomto skôr komornejšom móde, kde sa hrá viac na city cez nejakú tu dramatizáciu. A Blake Lively sa ukazuje ako čoraz schopnejšia herečka, nie len vsadenie na peknú tváričku. /60%/ ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Navod, ako z vas nekompromisny Jude dokaze za par mesiacov vykresat nezdolnu, odhodlanu osobu - prakticky agenta, aj ked ste bola sfetovana zlomena troska predavajuca svoje telo. ;) Odhliadnuc od toho a par dalsich logickych premetov, ma film paradnu vypravu, kopiruje niektore vybrane overene postupy zavedene Bournovou trilogiou, strieda atraktivne lokacie a snazi sa byt inteligentny. Ano, blbina je to poriadna, ale vdaka rozpoctu a fajnovej kamere sa na nu dobre pozera. Ak vypnete aspon jednu hemisferu, mozete sa i zabavit. Slabsi akcny priemer s peknym kamerovym filtrom a nadpriemernou kamerou - Bobbitt vie. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Sympatická Blake Lively v sympatickej roli, no problém je, že sme podobných filmov videli mraky a neprináša nič nové. Pochváliť môžem akurát snahu vykresliť ženskú postavu ako zraniteľnú bytosť, jednoducho je stále ženou s chybami, nemotornosťou i fyzickou výdržou a tak to má byť, pretože neznášam filmy, kde ženská katuje partiu chlapov jak malé deti, to nie je realita... Keby sa pridalo pár minút, lepšie vykreslili vzťahy medzi postavami asi by to pomohlo, takto len priemer. 60%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak mohlo to být solidní revenge béčko variující kromě jiného i mou oblíbenou Nikitu, ale bohužel. Reed Morano se totiž snažila z šestákového námětu vytřískat něco víc a tak se soustředila především na vývoj hlavní hrdinky z vysmahlé šlapky na zabijáckou mašinu. A to zrovna moc nevyšlo. Ani po prodělání úmorného a z filmového hlediska nudného tréninku bych tuhle holku nenechal nalíčit ani pastičku na myši, o čemž mě děvče přesvědčilo při každém nasazení. Ale i to by se dalo přežít, kdyby akce měla koule. Jenže neměla. Byla špatná sama o sobě a celkovou mizérii ještě podtrhla příšerná kamera. Ani z herců jsem nebyl paf. Law se tím pronudil a Blake Lively, byť jí normálně žeru, tady příliš nepřesvědčila. Pořád čekám, kdy režisérka naváže na výborný Meadowland. 30% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Blake Lively si při natáčení poranila ruku a musela podstoupit dvě operace. Kvůli tomu se muselo natáčení přerušit na téměř půl roku. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (BMW12)

Reklama

Reklama