foto

Sterling K. Brown

  • nar. 5.4.1972 (48 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A West Wing Special to Benefit When We All Vote (TV film)
Rytmická sekce
2019 Angry Birds ve filmu 2
Ledové království II
The Unauthorized Bash Brothers Experience
Waves
2018 Black Panther
Hotel Artemis
Predátor: Evoluce
2017 Marshall
2016 Americká reportérka
Spaceman
2015 Na okraji pouště
2014 Galyntine
2013 The Suspect
2011 Beznadějný trouba
2008 Oprávněné vraždy
2007 The Favor
2005 Hranice života
Nevěřte mužům
2002 Karamelka
Smallpox 2002: Silent Weapon (TV film)

TV seriály

2020 Kipo a divotvorná zvířata (TV seriál)
Age of the Wonderbeasts (S03E10)
Prahmises (S03E09)
Hidden Treasures (S03E08)
další epizody (12)
Tohle jsme my (TV seriál)
Epizoda 18 (S05E18)
Epizoda 17 (S05E17)
Epizoda 16 (S05E16)
další epizody (27)
2019 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
A Jewish Girl Walks Into the Apollo… (S03E08)
Kind of Bleu (S03E06)
Panty Pose (S03E03)
další epizody (4)
Tohle jsme my (TV seriál)
Sbohem, Marianne (S04E09)
Omluvy (S04E08)
Večeře a rande (S04E07)
další epizody (18)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Začátek je konec je začátek (S03E09)
Šest díkůvzdání (S03E08)
Kamsahamnida (S03E06)
další epizody (14)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Výslechovka (S05E14)
Robot Chicken (TV seriál)
Shall I Visit the Dinosaurs? (S09E12)
2017 Nesvá (TV seriál)
Hella Open (S02E03)
Tohle jsme my (TV seriál)
Trojka (S02E10)
Jednička (S02E08)
Nejzklamanější člověk (S02E07)
další epizody (17)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Uvězněná porota (S01E08)
další epizody (10)
Tohle jsme my (TV seriál)
Loni o Vánocích (S01E10)
Výlet (S01E09)
Poutník Rick (S01E08)
další epizody (10)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Mise na Mars (S07E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Beyond Borders (S10E19)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Můj příběh (S02E09)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Trojský kůň (S02E19)
Na doraz (S02E18)
Zloděj životů (S02E17)
další epizody (4)
Army Wives (TV seriál)
All or Nothing (S07E13)
Blood and Treasure (S07E09)
Hearth and Home (S07E04)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelská trojice (S11E10)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S02E10)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08)
Nikita (TV seriál)
True Believer (S03E03)
Army Wives (TV seriál)
Onward (S06E23)
Domestic Maneuvers (S06E22)
Handicap (S06E21)
další epizody (23)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Americké děvče (S02E07)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Ice Man/Malibu (E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pro Bono (S03E04)
Army Wives (TV seriál)
Farewell to Arms (S05E13)
Firefight (S05E12)
Drop Zone (S05E11)
další epizody (13)
2010 Army Wives (TV seriál)
Forward March (S04E18)
Murder in Charleston (S04E17)
Mud, Sweat & Tears (S04E16)
další epizody (18)
Médium (TV seriál)
The People in Your Neighborhood (S07E09)
2009 Army Wives (TV seriál)
Fields of Fire (S03E18)
Fire in the Hole (S03E17)
Shrapnel and Alibis (S03E16)
další epizody (18)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Patience (S01E11)
Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Departures, Arrivals (S02E18)
All in the Family (S02E17)
další epizody (18)
2007 Army Wives (TV seriál)
Goodbye Stranger (S01E13)
Rules of Engagement (S01E12)
Truth and Consequences (S01E11)
další epizody (13)
Žralok (TV seriál)
Teacher's Pet (S01E13)
Lovci duchů (TV seriál)
Krev za krev (S03E07)
Smolný den v Black Rock (S03E03)
Kořist (S02E10)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Smith (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Chuť krve (S02E03)
Alias (TV seriál)
Existuje jediná Sydney Bristowová (S05E12)
2005 Starved (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Smrti, nepyšni se (S01E17)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Family Ties: Part 2 (S05E17)
Family Ties: Part 1 (S05E16)
JAG (TV seriál)
Návrat domů (S09E21)
Pohotovost (TV seriál)
Sežeňte Cartera (S10E13)
2003 Tarzan (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Hidden Agenda (S02E02)
Třetí hlídka (TV seriál)
My Opening Farewell (S05E02)
The Truth & Other Lies (S05E01)
Closing In (S04E21)
další epizody (5)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Ladies' Day (S04E08)
The Chosen Few (S04E02)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2020 Into the Unknown: Making Frozen 2 (TV seriál)
2019 One Day at Disney - vyp.
One Day at Disney (TV seriál) - vyp.

Host