Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je pátek dopoledne. Zaměstnanci banky z jednoho okresního města vyráží na tři dny do hor, na tolik moderní teambuilding. Cílem je utužení kolektivu, vypilování pracovních schopností a hlavně plusové body do osobního hodnocení ředitele, který se rozhodl nastartovat kariéru tím, že pokročí na ředitelství pobočky v krajském městě. K povýšení potřebuje pozitivní hodnocení ve všech oblastech, i pro něj do této doby naprosto opomíjeném segmentu jako jsou manažerské činnosti. Většina zaměstnanců vůbec netuší, co je čeká. Představují si školní výlet placený firmou, jenomže… (APK Cinema Service)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

jirkahodr odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie postavená na zvracení a průjmu, samozřejmě se musí i několikrát upadnout a něco si zlomit aby to bylo ještě vtipnější. Po filmu mi zůstala jen otázka proč? Proč, to Novák natočil? To herci necítili, že to je jaksi je trapný? To si myslí, že divácí zaplatí za cokoliv? Kameraman, asi taky nebyl žádný Lumen, ale přeci nějakou soudnost musí mít? Střihač to asi střihal se zavřenýma očima a nebo Novák použil nějakou funkci automatického střihu. Nejhorší na tom je, že jsem někde četl, že to je komedie jako Slunce seno.... nebo Babovřesky. Tak to rozhodně není ani zdaleka. Troška v tom má řemeslo ať je to jaký je a vtipy více či méně trapný Troška to má poctivě natočené. To Teambuilding je přesný opak, není tam vůbec ni, ale doslova vůbec, tohle si totiž můžete natočit doma sami a užijete si více zábavy navíc ušetříte 160,-. ()

makuk1 odpad!

všechny recenze uživatele

A co jste všichni čekali? Čekali jste Pelíšky? Co můžete čekat od samozvaného režiséra, jehož nejzdařilejší film je nejhorší díl Kameňáku. Bohužel i já jsem takto neuvažoval a jelikož chodím pravidelně na České filmy, tak jsem nemohl vynechat. Od této chvíle, už nejdu na nic pod čím bude Novák podepsán. Prosím Vás, ten film nemá děj, střih je něco co působí jako čistě náhodná věc. Herecké výkony, škoda mluvit. Je to ostuda! ()

Reklama

pepe_r odpad!

všechny recenze uživatele

To, že si pan režisér Novák myslí, že umí točit komedie to chápu. Zeptejte se blázna zda je blázen a odpoví Vám, že je letadlo nebo stonožka, určitě ne, že je blázen. Ale proč někdo producent, kameraman, střihač prostě někdo ze štábu mu neřekne, že to neumí. Že natočil blbost to nechápu. Vždyť v těch závěrečných titulkách je jmen a to mezi nimi není nikdo soudný? ()

HorrFi odpad!

všechny recenze uživatele

Napřed musim rozhodně zmínit, že vůbec dostat se k tomuhle filmu nebylo lehký, ale nakonec se mi ho podařilo objevit na jednom nejmenovaným webu (případným zájemcům samozřejmně název webu rád prozradim, ale fakt to za to nestojí).. No a ted už k filmu jako takovýmu - byl jsem zvědavej jestli to je fakt takovej odpad a bohužel je.. je to tak otřesný, že se to těžko popisuje slovy a bylo mi trapně za všechny co se na tomhle hnoji podíleli.. ()

Oktavianus odpad!

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení mluví za všechno. Spíš mě udivuje, že to vidělo všehovšudy 127 uživatelů, protože od české komedie (bez ohledu na kvalitu) bych čekal mnohem víc. Ale když se dívám, kolik lidí ho celkově v kině vidělo... tak mě to vlastně neudivuje. Pořád je to víc, než si zaslouží. Tuhle hrůzu by totiž neměl vidět nikdo. Špatně je totiž úplně všechno počínaje scénářem (a ten je extrémně tragickej - původní verze prý nebyla tak špatná, ale co z něj vylezlo, nad tím by jeden zaplakal) a konče tragickou režií. A ten humor, ach ten humor... zvracení, průjem, vulgarity, blbosti. A karikatury postav, co nedávaly smysl. Mě to mrzí proto, že v Teambuildingu hrají mladé naděje českého filmu, které mám fakt rád (Kristýna Kociánová, Alena Doláková, Lenka Vacvalová, Denisa Pfauserová), a takovou kaňku do životopisu si nezasloužily. Absurdní a blbé dialogy, stavba příběhu a jeho děj taky nula, spousta scén sloužících jen k tomu, aby se film roztáhl na celovečerní stopáž ( i tak má pouhopouhých 83 minut - naštěstí, protože to je 83 minut plných hrůzy), na konci neskutečně WTF morální ponaučení, které všemu nasazuje korunu a absolutně staví na hlavu celý blbý film... nene. Teambuilding se zapíše do historie - mezi nejhorší české filmy všech dob. A naprosto po právu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama