Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (203)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková odddechová, jednoduchá komedie o soupeření dvou zlodějek a podfukářek v jednom městě. Mělo to svůj humor, většinou povedený a některé scény zajistí kvalitní výbuchy smíchu. Rebel Wilson, klasicky vtipná už jen svým vzhledem, tady sedla jak prdel na hrnec, a ačkoliv mi její filmy přijdou poslední dobou všechny úplně stejné, tak jsem se bavil a bylo to dobré. Příběh taky nebyl úplně odfláknutý a šla vidět snaha. Za týden si sice už nevzpomenu, že jsem to viděl, ale na dnešek mi to náladu zvedlo prvotřídně. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ľahká, jednoduchá, ale chvalabohu aj celkom zábavná jednohubka bez ambícii. Tlstá buranská Rebel Wilson a štíhla šarmantná Anna Hathaway tvoria pekne nesúrodú dvojku podvodníčiek, ktoré sa ale výborne dopĺňajú a z ich vzájomného špičkovania pramení väčšina zábavy. Humor je podľa očakávania riadne prízemný, no neskĺzava do trápnosti, čo je treba oceniť. Ako oddychovku teda môžem určite doporučiť. 6/10 ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Na Hustle jsem šel do kina bez jakékoliv známosti o tomto filmu, tudíž jsem neměl vůbec žádná očekávání a to se mi ve výsledku vyplatilo. Celkově film jako komedie funguje, jen to v některých pasážích není vtipné, ale na druhé straně jsou momenty, které jsou opravdu zábavné a Rebel Wilson je jednoduše výborná. Mě ale potěšila hlavně Anne Hathaway, která mi film od filmu potvrzuje, že je momentálně nejlepší ženskou herečkou. Ona dokáže zahrát v jakémkoli filmu / žánru na výbornou a nemůžu se jí nabažit. Každopádně film je lepším průměrem a jako oddechovka to zafungovalo. Lepší 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V první polovině se těm šaškárnám v podání Rebel Wilson dalo ještě zasmát a i když některé fórky byly na hraně i za hranou trapnosti, dalo se to v pohodě přehlédnout. Ale když se k trdlování přidala i Anne Hathaway, šlo to celé tak trochu do kopru. Trochu to zachránil překvapivý a do určité míry povedený zvrat, ale ten to tahá sotva na průměr. 50% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Zase raz sa mi potvrdilo, že v hodnotení komédií je ČSFD úplne mimo a čím menej %, tým lepšie. Podfukárky sú absolútne pohodová, nenáročná oddychovka, ktorá stojí a padá najmä na Rebel Wilson, ktorá to aspoň podľa mojho názoru utiahla a takpovediac sama "spravila" dobrú komédiu a výborne ma pobavila. A v komédii záleží podľa mňa hlavne na tom, takže za mňa osobne spokojnosť a zaslúžené 4*. 75% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že sa Timothy Simons objaví iba v jednej scéne, môžeme vidieť jeho meno v úvodných titulkoch. (m.a.t.o.)
  • Natáčeno na Mallorce. (rafix)

Reklama

Reklama