Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 26

Recenze (630)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Výborná oddechovka, u které jsem se bavil doslova královsky. Jak jinak, může přece dopadnout akční komedie s Dwaynem a Ryanem. Perfektní humor, slušná akce, příběh sice nic originálního nepřináší, naopak si bere od jiných filmů, ale vůbec mi to nevadilo a finále ve stylu Indiana Jonese, bylo skvělý. No, a jako třešnička na dortu, překrásná Gal Gadot. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $160miliónov║Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $178,143▐   Veľmi odvážne projekty, The Rock je v pohode, ten ako tak vždy dokáže potiahnuť všelijaký výkvas k lepšiemu. Nuž ale vsadiť na dvoch drevenných neschopákov ako Ryan Reynolds (Green Lantern) a Gal Gadot (Wonder Women) tak to už je odvaha, málokedy majú svetlé okamžiky. Dobre tu to až také vyhorené akčné dobrodružstvo nebolo, s privretými očami sa to dalo prežiť a miestami troška aj užiť. Na originalitu moc netreba hľadieť, lebo to pripomína všetko možné od Da Vinciho Kódu až po Indiana Jonesa,   /60%/ ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z letošních nejdražších Netflixovských filmů je slušnou žánrovou jednohubkou, ale vzhledem k rozpočtu a k herecké sestavě jsem očekával větší nálož vzrušení. Tak trochu jsem doufal, že mě čeká něco ve stylu 6 Underground, ale už jen ten PG-13 Rating mě docela štval. Je to tak trochu variace na Indiana Jonese, Jamese Bonda a Dannyho parťáků, ale v ani jedné poloze se film nedokáže rovnat výše zmíněným. Red Notice je dle očekávání zábavný, drahý a hezky natočený film, kde Rock, Gadot i Reynolds si opět jedou svoje a pár vtípků se opět povedlo, bohužel zklamáním je pro mne akce, není zde ani jedna zapamatovatelná akční scéna a finále je podáno spíš komorně než monumentálně, což je velké mínus. Docela potěší jeden nečekaný zvrat a Heist vychytávky nejsou špatné, ale to mi nestačí. Ty 2 hodiny se dají užít sice v pohodě a na doporučení Red Notice určitě je, ale mělo a mohlo to být důslednější a divočejší. Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 3/5, Násilí 0/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 2/5, Napětí 2/5, Emoce 3/5, Herci 4/5. 6/10. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Byl to pouze herecký výskyt Gal Gadot, co mě nakonec přimělo překonat můj odpor ke zbytku obsazení (Dwayne Johnson mi přijde jako podobný herecký omyl, jako třeba Ron Perlman, a vidět je oba v jakémkoli filmu se pro mě rovná utrpení; stejně herecky nemožný je zde ale i Ryan Reynolds a v podstatě i zbytek castu) jakož i k tomu, že před zmínkami o tom filmu nešlo jednu dobu nikam uniknout. A hlavně díky ní to pro mě nakonec bylo snesitelné, protože ona je zde zcela úchvatná, a z takřka každého záběru na ni jsem šel do mdlob. Pokud jde ale o děj, jistou míru zábavnosti mu upřít nelze, byť osobně tímhle typem fimů, které jsou natočené tak strašně na efekt (děj se permanentně přesouvá z jedné země do druhé, postavy se prohání v superdrahých autech a pohybují se v luxusních interiérech atd.) a jsou tak zahlcené žánrovými klišé a mají dokonale předvídatelný děj (btw. závěrečný zvrat mi přišel zcela směšný a stupidní), osobně opovrhuji, ale jako hodně odpočinková výplň na jeden večer to asi čas od času posloužit může. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja nevim no, je to proste takovy nijaky. Jak kdyby si tvurci rekli, ze splacnou nezavadnej akcnak, kam nacpou vsechno, co maj divaci radi, ve vysledku je to takovy to neurazi, nenadchne. Smeska bondovky, Mission Impossible, Indiana Jonese a klasicky buddy komedie. Mame tu nastvanyho drsnaka Rocka, kterej bohuzel nedostane moc prostoru k nejaky akci, hlaskujiciho pablba Reynoldse, ve svy typicky poloze a jakoze sexy zaporacku Gadot, ktera je vetsinu casu tezce otravna. Akce strida komedialni scenky a sem tam fajn hlasky, sem tam hluchy mista a par jakoze necekanejch zvratu a to vse v naprosto tuctovym scenari, kdyby to nevypadalo docela draze, triky nebyly slusny a nebyly tu jedni z nejlip placenejch hercu, nebal bych se to oznacit za prumerny akcne komedialni becko. Na jedno skouknuti v pohode, nijak zasadne to nenudi, ale nic, co by clovek potreboval videt znovu. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Booth (Ryan Reynolds) v jednej scéne povie, že jeho hodinky sú z filmu Pulp Fiction (1994). Jedná sa tak o ďalší odkaz na slávne dielo strieborného plátna. (ČSFD)
  • Behom scény v aréne povie Booth (Ryan Reynolds) Hartleymu (The Rock), že býky nevidia objekty, ktoré sa nehýbu, že to videl v dokumente Davida Attenborougha. Hartley mu na to odpovie, že to nebolo v dokumente, ale v Jurskom parku s Richardom Attenboroughom. David Attenborough je celosvetovo známy ako rozprávač v prírodopisných dokumentoch. Jeho brat Richard bol herec a mimo iné hral v Jurskom parku. V tomto filme bol Tyranosaurus Rex vykreslený ako tvor, ktorý nedokázal rozoznať ľudí, keď stáli bez pohnutia, čo hlavní hrdinovia využili na záchranu života. (ČSFD)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama