Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adar a jeho armáda táhnou na Ostirith. (Prime Video)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Adar sa spamätáva s lstivej frašky vo veži a berie si svoju armádu aby dobil dedinku pod horou. Ako na zavolanie sa ale objavujú armády Numenoru na čele s krásnou Galadriel aby im pomohli. Prevedenie: Konečne poriadna akcia. Nedá sa to síce porovnať s bitkou o Minas Thirit ale tiež sme iba v prvej s plánovaných piatich sérií. A mne sa to teda páčilo dosť. Ten koniec s výbuchom bol teda fenomenálny. časti som dal plný počet lebo po takto nabitej časti určite Ďalšia bude plná kecov a vysvetľovania. 90% ()

ekspert 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénaristi jsou idioti a myslí si, že my také. WTF moment za WTF momentem a ani relativně OK akce to nezachrání. Jen vypíchnu pár věcí, které byly k smíchu: (Spoilery) Past s rozbitím věže. Hloupoučký rozhovor Galadriel na lodi. Rozbíjení magic-meče kladívkem na 5mm hřebíky a prohlášení, že zničení je nad jejich um. "Epická" bitva o osud Středozemě s 30 vidláky. Zapálení vozu. "Nečekaný" deus-ex se záchranou elfa. Geniální schovka na meč. Načasování deus-ex zachránění vesnice. Opakování těch třech stejných setů jako nějaký nízko-rozpočťák. Bojové frajeřinky Galadriel. Honička ukončená deus-ex Halbrandem. Směšná konverzace Galadriel a Adara, kdy ho ještě k tomu málem podřízla. K čemu meč slouží.. měl jsem flashbacky ke slavné dýce ze SW Ep9.  No a finále večera - naprosto do očí bijící LOL "zvrat", že v pytlíku není meč! óó, jaké to překvapení a hlavně..! jak je do prdele možné, že se do pytlíku nikdo celou dobu nepodíval, když je to tak super důležitá věc? To jsou všichni debilové? ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda jede, to se musí nechat. Co mě baví čím dál víc, je ta paralela Skřetů a Ruska. Co mě nebaví vůbec je (stále) naduživání zpomalených záběrů. Také dost nechápu jak najednou Skretům nevadí denní světlo. Každopádně i přes několik vyloženě debilních (LOL) scén, je to rozhodně to co jsem od seriálu očekával. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 dielov sledujeme ako Galadriel prehovára Numenorejcov aby šli bojovať do Stredozeme, kam zázračne dôjdu v 6 dieli presne v čase, keď tlupa škretov zaútočí na nejakú dedinku. A najmocnejšia bytosť Stredozeme musí byť natrepaná v zbroji a používať meč. Tí tmavší krátkovlasí elfovia mi vadia menej ako premrhaný potenciál.... ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow! Tvůrci tohoto dílu zcela a naprosto rezignovali na jakoukoliv logiku a konzistenci příběhu. Už to se to naprosto rozpadlo (ten Sauronuv meč vlastně vůbec nepotřebovali). Ale zase cením střety, že když je elf neozbrojen, tak odhodí meče a jdou na pěstní souboj uprostřed šarvátky.. Bolí mě to moc, ale ty dva poslední díly dokoukám. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Arondir (Ismael Cruz Córdova) zmíní Valar, který se stará o rostoucí věci. Tato Valar je Yavanna, manželka Auleho, který vytvořil trpaslíky. Yavanna mimo jiné stojí za vznikem entů. (spacemaster)

Reklama

Reklama