Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (492)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejúmornější a po všech stránkách nejzbytečnější pokračování už tak průměrné jedničky za hodně dlouhou dobu. Že nebude fungovat scénář je snad v téhle bezduché, umělohmotné zábavě všem jasné. Ale že nefunguje ani vizuál, tempo a režijní nápady, to už je napováženou. Velký propadák. Nepomůže ani obvykle charizmatický a nasvalovaný The Rock, stejně tak jako The Hound, který si po GOT střihnul s chutí další divokou roli. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek z roku 2017 byl povedenou trefou do černého, ke které se velmi rád vracím. Vyskytuje se zde totiž vydařený koktejl skvěle natočené akce s tunou odlehčeného humoru. Bohužel, snímek z roku 2019 s podtitulem "The Next Level" tyto ingredience přetavil do olbřímí generické "CGI" podívané, u níž se bohužel budete po většinu času znuděně dívat na hodinky. Je zde sice více akce, více lokací a více postav, nicméně to pojivo, které drželo předchozí snímek tak dobře pohromadě zde zkrátka už není. Ve finále tedy dostanete pouze klipovitou smršť akčních scén a pár povedených gagů. Jako nenáročná "vata" na volný večer to sice nějakou tu službu udělá, nicméně na důstojné pokračování je to vážně hodně, hodně málo. Škoda, snad příště. (Viděno v kině CineStar Čtyři Dvory České Budějovice) „Are you having a heart attack? Breathe! Breathe! His whole left side is shutting down!“ ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. Větší, hlasitější, nahláškovanější ale podstatně méně nápaditější. Navíc mi přišlo,že triky jsou o level horší. Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, říká se... a faktem je, že i když jde produkčně o fajn DLC, pořád to není žádná velká hitparáda. Casting je ovšem perfektně sehranej a táhne to výrazným krokem kupředu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o další díl videohry , která účastníky přenese do jiných světů. Vnukovi furiantsky radí v milostných zmatcích Danny DeVito. S chutí, jiskřivě, rošťácky; člověk v jeho přítomnosti vyloženě pookřívá a těší se na každý výstup. Většinu času si dědečka po jeho proměně rezervoval Dwayne Johnson, nejlépe placený hollywoodský aktér, který však hrát stále neumí – a ve srovnání s DeVitem to bije do očí. Díky DeVitovi konečná známka přece jen doplazí lehce nad průměr. Film nikam nespěchá, do značné míry se odehrává v dialozích, kdy hrdinové upřeně hledí směrem k trikovému plátnu a zpravidla své tlachání uzavřou větou, kterou při její desáté repríze přestane divák už počítat: „Padáme odsud!“ Dvouhodinový prostor by potřeboval větší dávku originální dobrodružné akce; nejlépe žánr naplňují scény se zvířaty, ať už parta prchá před pštrosy, domlouvá se s velbloudy nebo na visutých mostech bojuje s tlupou mandrilů. Na rozdíl od předešlého filmu zasazeného do džungle se tentokrát putuje přes písečné duny do vysokohorské pevnosti zlosynů, kteří mají povšechný vzhled zarostlých barbarů mávajících sekerkami. Pohříchu pohledné ledové finále už je příliš mechanicky digitální, nemluvě o všeobecném vyznávání, smiřování, loučení a dojímání. Na druhé straně musí být člověk rád, že hráčů Jumanji není víc a že každý může být „zabit“ nanejvýš třikrát; jinak by se snímek určený čistě pro kratochvíli neskutečně vlekl. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Honza Černý a trio tragických neherců, do naprostého koženého zmaru doplněné odporným čínským transvestitou Awkwardínem, pokračuje v čurákování uprostřed tentokrát opravdu trapného, přiblblého a kýčovitého Džangldžizu, způsobujícího nadváhu a konzumní debilitu. Tam, kde byl v Úrovni 1 alespoň náznak nějakého scénáře a originality, vězí teď jen klišovitá díra do prdele, ze které se na vás neumětelsky pitvoří xichtově atrofovaný Rampa MekSteroid. A nezachrání to ani předsmrtně se ztrapňující Murtó s DeTrpajzlikem, ani Ohař v roli Jürgena the Pičuse, ani solidní efiksa. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama