Reklama

Reklama

Le Jeu

Trailer 1
Francie, 2018, 90 min

Režie:

Fred Cavayé

Scénář:

Filippo Bologna (původní scénář), Paolo Costella (původní scénář) (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne, že si společnou večeři zpestří tím, že každou došlou esemesku nahlas přečtou. Následky jsou nedozírné... (dogma97)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (37)

angel74 

všechny recenze uživatele

Snímek Le Jeu jsem viděla asi před rokem a zaujal mě natolik, že jsem se začala pídit po původním italském filmu Naprostí cizinci, který Francouzi evidentně bez jakékoliv vlastní invence obšlehli. Kdyby tomu tak nebylo, určitě bych hodnotila lépe. Vždyť možností, jak tento výtečný námět rozvinout, případně nějak ozvláštnit, by se jistě našlo bezpočet. (65%) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Odkdy má Francie za potřebí vytvářet remake jiného evropského filmu, v tomto případě z Itálie? Naprosto zbytečný film, ale pokud ho uvidíte jako první, tak věřím tomu, že budete spokojeni. Italský originál je na pět hvězd, tady bych to nejraději nehodnotil, ale jelikož jsem na to koukal na půl plynu, byl jsem překvapený, jak se některé scény Francie snažila vysloveně okopírovat. U Američanů bych to přijal, ale u Francouzů? ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jasně, italskou předlohu jsem viděl, nepamatuju si z ní ani zbla, ale předpokládám, že to tam taky skončilo katastrofou, stejně jako by tahle “hra” skončila katastrofou vždycky a všude. Francouzská verze za mě zdařilá, uteklo to jako voda, kdybych s nimi mohl zakrojit ty sýry, tak přihodím i pátou. Česko-slovenskou verzi nevynechám, evidentně mě baví cizí neštěstí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Francúzska verzia svetoznámeho konceptu. A treba povedať, že jedna z mnohých. Trošku nerozumiem, že má každá krajina potrebu natočiť tento snímok v lokálnej produkcii, ale pravdou je, že tieto remaky sú už žiaľ odsúdené na neúspech a Taliani si môžu zagratulovať, že vyrobili tak originálny snímok. Toto je len priemerný snímok so sympatickými postavami. 60 % ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

mám rád když je atmosfera tvořená herci a ne prostředím, zde se o to pokouší celkem fajn, nicméně každý z učastniku "hry" má nějake tajemstvi o kterém si je na 100% jist že nechce aby jej věděli ostatni, nedává potom vubec smysl něco takového "hrát" čimž se to misty stává neskutečně absurdni a projevují se takové rozdíly postav, kde si jako divak nemužu řict nic jineho než "proč jsou vlastně kamaradi?" na 3* to ale je ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • V úvode filmu hovorí hlas v televízii, že zatmenia mesiaca sú veľmi ojedinelé a vo Francúzsku ho nebolo možné vidieť dlhé roky. V skutočnosti to tak nie je, zatmenie mesiaca možno vidieť dvakrát do roka a sú viditeľné na polovici Zeme. (megajalec)
  • Natáčení probíhalo od října 2017 do prosince 2017 v Paříži. (MeanWhile)

Reklama

Reklama