Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden malý chlapec na pouti u stroje na plnění přání to své vysloví: chce být velký. Když se druhý den ráno probudí, zjistí, že se jeho přání splnilo a že jeho tělo přes noc vyrostlo. Uvnitř je to však stále stejný dvanáctiletý kluk. Musí se naučit, jak žít v neznámém světě dospělých, najít si práci a projít první milostnou zkušeností se ženou. Co se o tomto podivném světě dozví? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

(1001) Ze všech možných příběhů, které by se nabízely při takové premise, si museli vybrat ten, který se zrovna nenabízel, a totiž románek s dospělou ženou. Ó bóže. A to ještě prý režisérka zamítla možnost, že by hlavní postava byla dívka, protože by si nedovedla realisticky představit románek třicetipětiletého muže s dvanáctiletou děvčetem. Hm, kudos za tuhle zcela přijatelnou realistickou variantu. Ó bóže. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z vydařených kousků Tama Hankse. Tom si zde zahrál na nemotorného blbečka , kerý sám vlastně nevěděl co od života chce. Hm myslím že sem se docela bavil sice film měl slabší scénář a žávěr filmu nebyl až tak moc očekávaný, nebyl sem zase tolik zklamán. Tom všechno dokáže zachránit svým hereckým umem. Myslím že český dabing se nevivedl. Je to již dlouho co sem tento film neviděl a doufám že ho v telce brzo uvidím. ()

Reklama

kubin. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. Hodně uživatelů tady píše, že je to film jejich dětství,a proto se jim líbí. Já ho viděl až teď (v 18), ale stejně jsem byl nadmíru spokojen. Je fakt, že původně mi vadila dějová linka se Susan, ale nakonec jsem ji sežral i s navijákem. Konec byl velice dojemný ( i díky hudbě, kterou složil Howard Shore) a mě se moc moc líbil. Tom Hanks je mým oblíbencem a tady to jenom stvrdil. Elizabeth Perkins se mi ale líbila nejvíc. Nevím proč, ale svým chováním a mimikou mě prostě dostala. Celkově to byl milý film, který se zařadil velice rychle mezi mé oblíbené. ()

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Krásný a příjemný rodinný film. Absolutně skvěle zahraná role, malého třináctiletého klučiny, který se dostává do nemilosrdného světa. Nejvíce se mi líbily ty okamžiky, kdy Josh vymýšlel a kritizoval hračky a seznámil se ze Susan, kde nastávaly v celku vtipné okamžiky, u kterých jsem se i zasmál. Nápad tady byl a líbil se mi ! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Tom Hanks, námět, příběh -závěr mohl být klidně rozšířen/// Velice milý film s příjemným dějem a s kouzelným herectvím Toma Hankse u kterého mě ani nenapadlo, že by to mohl jen hrát. Jako rodinný film tento snímek velice boduje a troufám si říct, že se bude líbit skutečně všem./// Celkem 80%/// ()

Galerie (137)

Zajímavosti (35)

  • Dle slov Roberta Loggii (MacMillan) si s Tomem Hanksem (Josh) v den, kdy měli točit slavnou scénu s piánem, všimli, že jsou na place dva dvojníci, oblečení stejně jako oni, pro případ, kdyby se jim to nedařilo. Rozhodli se, že celé taneční číslo za kažou cenu odehrají sami, a to se jim povedlo. (Hpatrik)
  • V severoamerických kinech film utržil 115,2 milionu amerických dolarů, v celosvětových dohromady 151,9 mil. (NIRO)
  • Tom Hanks (Josh) nejdřív musel nabídnutou hlavní roli odmítnout, protože právě točil filmy Zátah (1987) a Pointa (1988). Tvůrci tak pátrali po jiných hercích, ale než se pro některého stačili definitivně rozhodnout, Hanks oba snímky dokončil a rád roli přijal (za dva miliony dolarů). (HellFire)

Související novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Reklama

Reklama