Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (24)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mr.Mannhatan vyhľadá v bare Angelu a vedú spolu dlhú debatu o tom, čo sa stane a čo sa stalo. Mannhatan vyhľadá aj Adriana, ktorý mu umožní prežiť pár príjemných chvíľ v tele človeka. V epizóde sa síce objasní takmer všetko, ale sú to konverzácie ktoré nudia, kamera a opakované zábery na kravatu Mannhatana sú príliš dlhé a nezachráni to ani skvelá hudba. Nudné, aj keď v kontexte elého príbehu potrebné ale žiaden nečakaný "mindfuck" sa nekonal. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzdycky mam velkou radost, kdyz vsechno do sebe zapadne, kdyz se dejove vlakna propletou v jednom bode do uhledneho uzliku a presne tohle jsme tu dostali. Predposledni dil funguje skvele jako navnazeni na finale i jako samostatny dil sam o sobe. Angele se musi fandit, spin na Dr. Manhattana me strasne bavi a zapojeni sedme kavalerie jako zaporaku vyznavajich Rorschacha je super napad. Moc se tesim na dnesni dil! ()

Reklama

Bane_Boss

všechny recenze uživatele

Představte si tohle – Trent Reznor & Atticus Ross napíšou srdceryvnou melodii, kterou vede lehký klavír a postupně se přidává uši hladící chór. I když je vaše srdce dávno rozbitý, tohle vás prostě dostane. Všechno je v hajzlu, orteláci už čekaj před domem s takyonickým kanónem, ale to je jedno, bo Dr. Manhattan nabíhá na scénu se svou vytříbenou krasomluvou a … This is the moment. I just told you that you can't save me and you're gonna try to anyway. In the bar THE NIGHT WE MET you asked me about the moment i fell in love with you. This is the moment. Moje srdce krvácí. A to jsem si myslel, že umím ty slova krotit, jak drak. Ještě se mám co učit. Příští týden se bude bulet. I'm so blue man 'cause today was the moment....the moment i fell *IN LOVE* with this series...and it is ending next week :( ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Famózní záležitost z pohledu vyprávění. Dlouhé a neskutečně poutavé dialogy. Škoda, že to musí kazit otravná a neskutečně strašně moc a nepřirozeně sprostá černá kráva - černoši mi ve filmu nevadí a až bude na scéně agentka FBI a bude se chovat zase stejně, bude to o bílé krávě - jde jen o odlišení těch dvou krav.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predposledná epizóda nám ponúka rozsiahlejšiu históriu života Dr. Manhattana, k čomu patria aj zaujímavé hrátky s časom. Je tu zrejmá aj prepojenosť s Adrienom Veidtom, takže aj on sa do deja výraznejšie zasadí. Navyše je celá epizóda prerozprávaná ako retrospektíva, respektíve flashback, ale v prípade vnímania času Dr. Manhattana je to vlastne úplne jedno. Len treba dať bacha a nevypínať hneď po nabehnutí titulkov, ešte je tu veľmi zaujímavá, niekoľkominútová potitulková sekvencia. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno