Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (210)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dívat se stranou, nebo po zbytek života přes rameno? Kirk vsadil vše na přímočarost a smysl pro čest a spravedlnost chráněný plátem z vibrania. Přestřelky jsou sympaticky drsné, Kitschovi sedí role labilního ostrostřelce, Simmons sází protřelé hlášky a závěrečné řeči „obhajoby“ a „obžaloby“ poukáží na fakt, že nic není černobílé. Slušná žánrovka, která svým tempem omezuje prostor pro pochybnosti. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Asi trochu spletitější příběh, kdy většina podobných filmů končí tím, že hlavní hrdinové (ne)přežijí a tím dojde k rozuzlení v podstaty příběhu, tady protagonisté jsou nositeli informací, které vítězoslavně přebírá nastupující protagonista v poslední třetině filmu, který se odehrává v živém čase a svižně tak odvíjí tempo. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Pocitovo a myšlienkovo to pripomína (veľmi vydarený) remake nejakej spoločensko kritickej kriminálky zo 70. rokov (napr. s Pacinom) natočenej dve dekády dozadu (napr. u Bruckheimera). Čo je v tejto dobe dobre. Prekvapivo veľa akcie (a dosť dobrej), chytľavé postavy a aj atmosféru to má fajn. V rámci mantinelov nevadí ani tá prílišná naivita a prekuknuteľnosť. Nie je to žiadne veľdielo, ale podobne kvalitných spriaznených žánroviek je veľmi málo. A Bosemana je veľká škoda. Silných 7/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mne stačí, že si to dokážem sám pred sebou.“ S prižmúrenými očami 4*. Hnusná temná noc, v ktorej sa pokazilo všetko, čo sa pokaziť mohlo. Banda podplatených newyorských fízlov. Dvojica zúfalých kriminálnikov. A uprostred toho statočný, nekorumpovateľný detektív, ktorého detská trauma vyformovala do aktuálnej podoby. Práve postava odvážneho muža, raziaceho si cestu dejom (a prekračujúceho zastrelené telá), je tým dôvodom, pre ktorý udeľujem až 4*. Proste ma to bavilo, aj keď chápem, že väčšina divákov tomu asi dá 3*. Mne to ale sadlo, kasting sa vydaril, scenár je skôr z rangu priemernejších, ale miestami operuje so zaujímavými vecami, ako je pochopenie hlavnej zápornej postavy alebo ústredný hrdina, ktorého počínanie je vďaka šikovnému prológu (viac takých úvodov!) absolútne uveriteľné a nie že by som sa čudoval, ak by na konci jednal inak, ale určite by som išiel s hviezdičkami značným spôsobom dole. Famózny Boseman, obrovská škoda, že nás tak skoro opustil, o veľa sme prišli a kto tvrdí, že nie, je hnusný rasista a nácek. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po několika zdejších spokojených komentářích z důvěryhodných zdrojů jsem nečekal takovou porci infantility, šablonovitosti a patetického kýče. Snaha o šmrncovní noirovost se zcela minula účinkem a výsledkem je leda tak nechtěná parodie, namísto stylové coolovosti se na vás šklebí směšnost s trapností. A křečovitá pozitivní diskriminace hraničící s černošským rasismem mě svou polopatickou primitivitou urážela; je zjevné, že film je určený prostoduchému stádnímu diváctvu. Klady? Dobrá filmařina a dobrá hudba. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama