Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (225)

Figu 

všechny recenze uživatele

V této supr "komedošce" převládá nadmíra stupidity a lacinosti! Snad Prachař se dá trochu pochválit. Geislerka č.2 a Písařík jsou špatný jak Pardubickej hokej a příběh opravdu k sežrání jen pro dámský publikum... I když to dělám nerad, pač ty obézní lidi co nemaj soudnost a lezou před kameru fakt nemusím, tak z mé strany chvála i pro Evelyn Kramerovou, která mě celkem bavila a hlavně, která v sobě toho herectví špetku má. 40% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zřejmě si stále ještě udržuji určitou dávku naivity, protože jsem kdesi hluboko uvnitř doufal, že bych se snad tentokrát mohl dočkat kvalitní české komedie. No, nedočkal... Romantické komedie jsou v určitém ohledu skoro všechny stejné- děj je až děsivě předvídatelný. LOVEní nepatřilo mezi výjimky, od počátku bylo jasné, kdo s kým skončí, přestože se jistě objeví řada překážek, ale s tím jsem už předem počítal. Problém byl v tom, že byl film chvílemi opravdu trapný, to už mi vadilo velice velmi, Evelyn mám rád jako komičku, jako herečka Eva Kramerová je ale hodně nepřesvědčivá, postavu Evy v podání Romany Goščíkové jsem vůbec nepochopil a ke spokojenosti jsem měl hodně daleko, ale... Bajkery a Špindl jsem zodpadoval, tady se mi do toho nechtělo, protože jsem se chvílemi docela bavil, Ester Geislerová zahrála výborně (tik v očním víčku na svatbě byl dokonalý), Jaroslav Plesl mě ve své mini roli totálně odvařil, a svým výkonem mě mile překvapil Jakub Prachař. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná romantická slaďárná, která nic originálního nenabídne. Ester Geislerová je v roli Elišky nesnesitelná a protivná. Kuba Prachařů byl na celém filmu nejelepší a to jsem se jeho obsazení troche bála. Nakonec mile překvapil. Příběh není ničím zajímavý, nic originálního. Zasmála jsem se tak 3x za celý film. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Netajím, že bych se párkrát nezasmál. Ovšem celek je bída. Pointa od začátku jasná. Děj trapný více, než vtipný. Film o boubelce s pěknou kamarádkou. Ta spí s každým, kdo se namane, protože o víc chlapi online nebo v baru nestojí. Její hezká kámoška hledá a najde vážný vztah. Boubelka má kotě. Prostě jako ze života. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

LOVEnie nebolo vôbec márne (ako by sa dalo čakať podľa podpriemerných hodnotení). Práve naopak, mierne prihlúply dôvtip, ktorý sa niesol takmer celým filmom na mňa vcelku zapôsobil. Scenár filmu bol takmer na kompletku typická rom-com šablóna, ale aspoň to prevedenie, v ktorom to bolo zaobalené, to potiahlo o úroveň vyššie. Hlavné postavy Eliška a Richard boli naozaj príjemné a aj vcelku zábavné, horšie to už bolo s tými vedľajšími (konkrétne Eva a Patrícia). Nemôžem si pomôcť, ale herecký prejav Evelyn je pre mňa absolútne nesympatický, a výnimkou nebol ani tento jej herecký výkon (alebo lepšie povedané - pokus o herectvo). To ako fakt nemal Karel Janák už nikoho iného, komu by hodil na krk túto rolu? Odhliadnuc od tohto obrovského mínusu to bolo napokon celkom milé a nápadité. Takže aspoň 3* určite! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Potkanů hrálo ve filmu víc, protože každý uměl něco jiného. Jeden šplhal nahoru, druhý dolů, další uměl zahrát mrtvého. (Tonula)
  • Film je kompletně natočený v Pardubicích. Točilo se od 2. října do 1. listopadu 2018. (Duoscop)

Reklama

Reklama