Reklama

Reklama

Čarodějky z Eastwicku

  • USA The Witches of Eastwick (více)
Trailer

Obsahy(1)

Eastwick je maloměsto v Nové Anglii a všechno to začalo během tradičně nudné slavnosti před Lenoxovou školou. Tehdy si totiž ovdovělá sochařka Alexandra, čerstvě rozvedená učitelka hudby Jane a manželem opuštěná novinářka Sukie přejí, aby přišla bouřka, která by umlčela otravný projev ředitele Neffa. A ona přijde. Když to pak ženy na svém dýchánku zjistí, společnými silami si vysní ideálního muže. V tu chvíli přijíždí do Eastwicku neznámý cizinec, který koupí rozsáhlý dům za městem. Jmenuje se Daryl Van Horne a všude, kde se objeví, způsobí patřičný rozruch. První jeho svodům podlehne Alex. Stejně dopadne Jane a nakonec i Sukie. Maloměsto samozřejmě nezůstane netečné a pobouřeně reaguje na skandální chování tří kamarádek, které se k Darylovi nastěhovaly a pochytily od něj jeho nenucené vystupování. V čele pobouřených občanů je prudérní Felicie, varující v plamených proslovech před nečistými ďábelskými silami, které se vplížili do městečka. Chová se jako šílenec, až ji nakonec manžel v afektu zabije pohrabáčem. Trojice kamarádek cítí vinu za její smrt, kterou si v duchu přály, a rozhodnou se Daryla opustit. Když nepomůže přemlouvání, rozhodne se použít drsnějších metod a každé z žen dá pocítit to, čeho se v životě bojí nejvíc. Alexandra tuší, kdo jejich trápení způsobil, a jde do Darylova sídla. Ten chce pouze to, aby se k němu všechny tři vrátily a vše bylo jako dřív. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (348)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl Čarodejky, tak má pěknou mezeru ve vzdělání. Nejen, že tady Jack dokazuje, že jeho herecký talent nemá hranice, ale i všechny tři dámy jsou okouzlující, zvlášť jejich proměny z šedých myšek na vampy. Dávky romantiky i mystična jsou scénářem a režií spravedlivě rozděleny a za řeč stojí i parádní kostýmy, hudba a triky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nicholson mohol hrať diabla aj bez slov, tá vizáž, tie grimasy, úsmevy, to všetko sedí ako čučo k žobrákovi a opäť ďalší dôkaz, že ide o jedného z naj hercov, čo sme tu za posledných 70 rokov vôbec mali. Inak som sa pri mnohých scénach aj nudil a vybrané ženy sú až na Michelle veru výberom buď z klobúka, alebo z núdze. Pobavil ma začiatok poľského popisu filmu: "Trzy niemłode już kobiety..." 😆 Haha, presne, už nemladé boli veru a keď raz Jack Nicholson uviedol, že mal obcujúci pomer s niekoľko tisíc ženami (iné pohlavia nespomínal), dúfam, že v zbierke určite nie je Cher alebo Susan, lebo zase odtiaľ potiaľ. S Pfeiffer sa potom neskôr ešte ovlčil, to vieme, a nevadí nám to ale netreba za každú cenu Descartovo Cogito, ergo sum meniť na Coito, ergo sum. ()

Reklama

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert hned několik filmových hvězd. Tak se dá nazvat skvělé dílko o pekelném Jacku Nicholsonovi a jeho třech vyvolených. Rád bych tu upozornil na jednu věc, že být zapáchajícím, slizkým, vulgarním a přitom chytrým chlapem může být někdy daleko účinnější, než bát nažehleným libovým frajerem :-) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stačí vyslovit přání a pan D. van Rohatý-Nadržený s variabilní délkou přirození je zde! Nahodí šibalský úsměv, vyhne obočí do úhlu 90° (Nicholsonova specialita) a začne na struny tří stereotypem unavených čarodějek z maloměsta brnkat svoji vábivou melodii ďábelského pokušení.. Satirické, nestoudné, vtipné, svým způsobem děsivé a plné vášně. Kníže pekel by se měl na trůnu zamyslet, jestli v rámci zachování moci nepřistoupit ke změně pohlaví - beztak v tom horku musí být věčně zapařený. Apropo, kombinace Verdi a růžové nafukovací balónky je neodolatelná.. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nechci si ani představit, kde by byl tento film bez Nicholsona. Film opravdu působil, jako by mu byl napsaný na míru. Tohle byla vyloženě role pro jeho ksicht a osobnost. Zdárně mu sekundovaly tři sympatické MILFky. Musím říct, že Michelle Pfeiffer to v třicítce opravdu seklo a nejeden muž by na malý moment klidně zapomněl, že je asexuální puritán. První polovina filmu mi přišla výrazně lepší než ta druhá. Od ukončení námluv se třemi slečnami snímku postupně docházel dech, stereotypnil a pozvolna mířil k očekávanému konci. Humor vcelku fungoval. Rozhodně jsem však neměl pocit, že sleduji film, který by byl tak dobrý, jako je jeho pověst. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (38)

Reklama

Reklama