Reklama

Reklama

Renáta sa stretáva s následkami Gordonových opletaček so zákonom a snaží sa pomôcť Celeste. Bonnie sa vracia k bolestným spomienkam na matku. (HBO Slovakia)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia takpovediac odkrývajú karty a naznačujú, ako bude prebiehať finále celej série. Ale nechajme sa prekvapiť, možno dôjde aj k mimosúdnej dohode, čo by ale zase mohlo znížiť napínavosť dojazdu sezóny, možno aj celého seriálu. Opäť tu máme kvalitné dialógy, perfektné herecké výkony a glosátora Eda, ktorý má na všetko tú správnu odpoveď, čo nemyslím nijako hanlivo, tiež by som chcel, aby ma vždy napadla tá správna odpoveď či poznámka, najmä pri ženách... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu se zbavit pocitu, že druhá sezóna jaksi ztrácí tah na branku. Příběhy jednotlivých postav se zacyklily až na Celeste, u které se schyluje k soudnímu jednání. Příběh úplně stagnuje a to, co se probíralo v předchozí epizodě, se v tomto dílu probírá znovu. Kdybych se držel klasifikace ze svého oblíbeného filmu, byly by to za stejné chyby stejné známky, já ale půl hvězdičky uberu (ne, že by se to nějak projevilo). 4*- ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co jsem napsal minule, můžu prakticky okopírovat a nahodit znovu. Bonnie se dál krapet hroutí, Madeline stále není odpuštěno, Renata bojuje s bankrotem a jedovatá Mary-Louise má plán, v jehož finále má dostat dvojčata do své péče. Už v první epizodě bylo patrné, že se nehodlá vzdát a v budoucnu může být pro pětici zasvěcených nebezpečnější než policie, nicméně po pěti dílech by mělo být svižnější tempo a zejména dějová atraktivnost samozřejmostí. Není. Už ani ten sarkasmus na každém kroku necítím, ostrých slovních výměn je také pomálu. Konec nicméně velmi zajímavý, tak uvidíme. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama