Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica je tak nudná, že nezaspať pri nej je umenie...Neskôr sa divákovi dostane aspoň aká-taká atmosféra s pár vychytávkami (harpúna). Aspoň nejakým pozitívom je posledných 30 minút kde sa Miner snaží rýchlo dobehnúť, to čo mu ušlo v predchádzajúcej hodine a celom druhom diely. Okrem toho, že Jason konečne nasadí svoju kultovú masku, ani tretí diel nevybočuje z radu celej série... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

S tých mnohých častí ktoré sa natočili o tomto zabijakovi si pamätám iba na dve na túto tretiu časť a na šiestu. Jason siv tejto časti konečne odkladá pytlík s hlavy a nasadzuje si svoju hokejovú masku. výborné originálne zabíjanie slušná réžia. Po tomto filmu sa už Jason stal zombie pretože po takej krutej smrti by to už nikto neprežil. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jason vyplnil pauzu, než mu zase přivezli čerstvý maso na hraní, návštěvou u holiče a vrátil se v lepší formě, než byl kdy předtím a mám takový tušení, že i potom. Navíc v průběhu filmu vezme do ruky mačetu a na hlavu nasadí brankářskou masku- a máme tu Jasona Vorheese takového, jakého máme nejradši. Plnej počet hvězd hlavně za poslední třetinu, která graduje takovým tempem, až se mi krátce před titulky tajil dech- takovou jízdu ve slasheru jsem asi ještě neviděl, jedním slovem- paráda! Jediná výtka tak patří těm 3D efektům, které mě sraly stejně jako v současných filmech :-) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Trojka je ideální díl série Pátku - vraždy a masky jsou solidní, atmosféra a rozpočet dostačující, je tady děj pobavující smyslem pro černý humor a Jason konečně našel svou tvář. Kromě chytlavé úvodní disko melodie divák nezapomene na postavu dementního vtipálka, který dostal za vyučenou. :) Prvky natočené pro 3D trochu prudí (v praxi v podstatě trčící předměty do kamery, případně letící harpuna, kterou rozeznáte až v dalším záběru poté, co dosáhla cíle), nic ale nemůže zabránit kvalitní slasherové zábavě. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý slasher. Možno jeden z najlepších. Oproti predošlým dvom častiam posun minimálne o level vyššie. Napätie neporovnateľné, rovnako atmosféra a Jason sa konečne ukáže. Nečaká celý film niekde v tme, aby nakoniec vystrčil iba ruku, ukáže sa celý a konečne má masku! Inak zaujímavé, že jeden režisér dokáže natočiť dva filmy o tom istom, kvalitatívne obidva úplne niekde inde. Toto už nie je priemer, toto je právoplatný zástupca slasherovej prvej ligy. A tie mordy... 85% (v rámci žánru samozrejme) ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Chris (Dana Kimmell) Rickovi (Paul Kratka) říká: "It's hard to believe The Wild Bunch is already in bed“ (Těžko uvěřit, že divoká banda je již v posteli). Jde odkaz na western Divoká banda (1969). (Stocki)
  • Film bol zakázaný v Nórsku (v rokoch 1983 – 2003). (Paldiny)
  • Když si Debbie (Tracie Savage) prohlíží časopis Fangoria, tak narazí na článek o Tomu Savinim, který se podílel na maskérských efektech v několika dílech Pátku třináctého. (Chatterer)

Reklama

Reklama