Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

dragon94 

všechny recenze uživatele

Superstar a podobné soutěže mě moc neberou, ale formát této soutěže mám rád. Mínusy se v podstatě týkají koučů. To, že je Vojta Dyk namachrovanej debil, vím. Ale co by mě v životě nenapadlo, že Jana Kirschner, jejíž písničky mám celkem rád, je tak nesympatická a afektovaná. Kaliho neznám, ale oproti těm dvoum je aspoň koukatelný. A pak už zbývá jen Pepa, kterej je jedinej jako kouč na úrovni těch zahraničních. 2* za to, že tu soutěž mám ze všech pěveckých nejraději, a hodlám ji nadále sledovat. Mít lepší kouče bylo by to o dost lepší. 2* 35% ()

Frenkyy_ odpad!

všechny recenze uživatele

The voice by byl sám o sobě dobrý formát, ale když uvidíte tyto takzvané kouče, tak si řeknete, že to je velký špatný a máte kvůli Kirschner chuť spáchat sebevraždu. Pokud chcete vědět jak někdo zpívá a jakmile tento člověk dospívá, tak přeskočit řeč koučů pro zachování nervů. Ze všech koučů je pro mě asi nejlepší Pepa Vojtek a Kali. A ještě ten název ? Proč míchají dva jazyky do jednoho názvu - The voice Česko Slovensko, tak když už tak Hlas Česko Slovenska, ani nevím proč nezůstali u toho původního českého názvu. Nova stále nedokáže udělat pořady/seriály na červené hodnocení, a když udělá, tak to nedokáže dobře zpropagovat. ()

Reklama

topi80

všechny recenze uživatele

Což o to, soutěžící zpívají hezky, ale co ta porota? Vojtek, dejme tomu, je to člověk, který umí utáhnout velké pódium a ostruhy získal v těžkém prostředí zakouřených vesnických sálů. Od toho bych si asi nechal poradit, jak na to. Ale recitátor Dyk? Jana "slabý hláseček" Kirschner? A ten týpek, o kterém nikdo v životě neslyšel? To mají být trenéři, od kterých se soutěžící zpěváci, z nichž většina je lepší než výše uvedení, mají učit? To je fakt úlet. Ale nedokážu tomu dát špatné hodnocení, neboť právě díky této první nebo druhé řadě této soutěže jsem našel zpěváka, který mi nazpíval moji desku. ()

Dogfish odpad!

všechny recenze uživatele

Celkově tyto "zábavné" soutěže v TV moc nevyhledávám a musím se přiznat, že ač jsem neviděl ani minutu a přesto jsem dal Odpad. Úplně mě stačí upoutávky. To co tam vyvádějí ti rozhodčí, nebo co tam mají za funkci je k zblití. Kirchner ksichtuje jak po mrtvici. Kali, kdo to kurva je? Jinak Pepa je indulona 1. třídy a vleze všude, kde to smrdí prachama. ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu za hlasy, které se tam předvedly, myšleno tak, že v tomto případě jedna hvězda znamená plných pět hvězd pro účinkující zpěváky. Tato hvězda nemá však vůbec nic společného s pořadem a hlavně porotou, nebo co to mělo být, ti čtyři týpci. Těm dávám "odpad", jelikož tolik trapných hovadin, co tam předvedli, se jen tak nevidí. Jediné možné vysvětlení jejich chování vidím v aplikaci nějakého matroše před vysíláním. Hodnotit to jako kalbu, to bych dala i tři hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Předchozí dvě řady se jmenovaly Hlas Česko Slovenska, ale třetí řadě nechali originální název, a to The Voice. (Duoscop)
  • Křesla, na kterých sedí porotci, stála 1 milion Kč a jejich výroba trvala 2 měsíce. (TheSlezy)

Reklama

Reklama