Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Jasně, porota je strašná a přimlouval bych se za důkladnější postprocesing videomateriálu - tu konformistickou démonovu zmrdku by to chtělo minimálně rozmazat, nebo před její ksicht strčit nějaký meme. Dále bych se obešel bez toho citového vydírání, přílišného zabrušování do osobního života soutěžících, protože to mě v soutěži o zpěvu vážně nedojímá. Oboje platí pro The Voice i Superstar, dokonce mám takovou teorii, že se ženský import ze Slovenska vsadil, kdo bude větší vy-víte-co v pěveckých soutěžích za poslední rok a Nova jim to hrdě zaštiťuje.. Ale... Vždycky mě tenhle typ pořadů v jádru bavil - rád skautuji pro svůj hudební vkus/zrak a vždycky se našli zajímaví lidé, kteří sledování tohoto ospravedlnili. Bral bych více seriozní a méně komerční formu (méně reklam, kurvadrát!), ale i sem pouštějí lidi s talentem a nic lepšího v současné době nemáme... ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Kouči s výjimkou Vojtka jsou trapní, až je to k pláči. Celý pořad je veden tak, aby skrze trapné debaty a afektované výstupy těchto "trenérských hvězd" zdržoval co nejvíce, a tak si za dvě hodiny poslechneme asi deset minut muziky a zbytek tvoří ubohé žvásty a reklamy. The Voice Česko Slovensko s přehledem překonal všechny své hudební bratříčky i konkurenty, kterým se tímto omlouvám za přehnanou kritiku. ()

Reklama

Dogfish odpad!

všechny recenze uživatele

Celkově tyto "zábavné" soutěže v TV moc nevyhledávám a musím se přiznat, že ač jsem neviděl ani minutu a přesto jsem dal Odpad. Úplně mě stačí upoutávky. To co tam vyvádějí ti rozhodčí, nebo co tam mají za funkci je k zblití. Kirchner ksichtuje jak po mrtvici. Kali, kdo to kurva je? Jinak Pepa je indulona 1. třídy a vleze všude, kde to smrdí prachama. ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů německé mutace Voice a i US verzi. Myslím si, že v teoretické rovině je to mnohem lepší koncept než Superstar. Česká verze narozdíl od zmiňovaných zahraničních mě ale nijak nepotěšila. Prvořadý tady není hlas (jak by podle názvu být měl) ale show. a "pobavení" diváků. Tady bych zmínil problém otřesných koučů. Jejich chování je opravdu otřesné, neprofesionální a jak tu někdo psal, čekal bych ho spíš od puberťáků a ne dospělých lidí. Typický pro Novu, jak by se asi dalo říct. Zkoukněte raději vystoupení na youtube po odvysílání a tuhle "show" si odpusťte. ()

topi80

všechny recenze uživatele

Což o to, soutěžící zpívají hezky, ale co ta porota? Vojtek, dejme tomu, je to člověk, který umí utáhnout velké pódium a ostruhy získal v těžkém prostředí zakouřených vesnických sálů. Od toho bych si asi nechal poradit, jak na to. Ale recitátor Dyk? Jana "slabý hláseček" Kirschner? A ten týpek, o kterém nikdo v životě neslyšel? To mají být trenéři, od kterých se soutěžící zpěváci, z nichž většina je lepší než výše uvedení, mají učit? To je fakt úlet. Ale nedokážu tomu dát špatné hodnocení, neboť právě díky této první nebo druhé řadě této soutěže jsem našel zpěváka, který mi nazpíval moji desku. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • The Voice Česko Slovensko měl být v porotě i raper Marpo, dostal nabídku 2,5 milionu korun za porotcování, avšak odmítl. (TheSlezy)
  • Křesla, na kterých sedí porotci, stála 1 milion Kč a jejich výroba trvala 2 měsíce. (TheSlezy)

Reklama

Reklama