Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phoebe se po delší době setkává s bývalou přítelkyní, se kterou ji pojilo hudební vystupování. Chandler se těší na rande s novou dívkou a Rachel dojde, že její další působení v novém zaměstnání ohrožuje Ross, který svůj vztah k ní dává najevo nevhodným způsobem. (TV Nova)

Recenze (4)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hviezdou tejto epizódy je pre mňa Phoebe🙂. FRIENDS je pre mňa predovšetkým NOSTALGIA. Návrat k starým známym priateľom a do čias, kedy bolo dovolené robiť si srandu aj z vecí, ktoré by sa už dnes považovali za nanajvýš nevhodné, viď "humor" v tejto epizóde, keď Joey hodil "niečo" (nebudem prezrádzať) do krbu. Škoda, že Ganther dostáva len minimum priestoru, je super. A k Rachel, som na jej strane! Keď Ross s ňou chcel ísť len preto, že žiarlil, aspoň nemal zaspať! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dr. Ross Geller - Come on! Forty-five minutes! Forty-five minutes the man talked about strappy-backed dresses. Rachel Green - Okay, how about four hours in a freezing museum auditorium listening to Professor Pitstains and his 'hey, everybody, remember that thing that's been dead for a gazillion years? Well, here's a little bone we didn't know it had! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o jedinou epizodu, ve které můžeme vidět toalety v kavárně Central Perk. (SONY_)
  • Když Monica (Courteney Cox) vstoupí do bytu Chandlera (Matthew Perry) a Joeyho (Matt LeBlanc), Chandler přeloží noviny. Následně je střih na Monicu, poté rovnou na Chandlera a noviny jsou najednou rovné (nepřeložené). (griph)

Reklama

Reklama