Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 3

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Dej bol silne predvidatelny a takmer vsetky "lakacky" boli prvoplanove a dali sa ocakavat. Po 12tich minutach sa dostavame k dejisku prveho dielu do schatraneho velkolepeho sidla. Zvuky pri pohlade na babku mi prisli az detinske a tvorcovia si teda divaka vobec nevazili. Naviac, synovo spravanie ma nepresvedcilo a Katie v tejto roli posobila dost otravne. Slabota. Zabava, napatie, ci prekvapenie sa nekona. Nehovoriac o uz uplnom gulasi v zavere. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Náhodne objavené pokračovanie na Netflixe. Prvá časť nieje môj oblúbenec, no v rámci žánru je to celkom dobré. Dvojku som zapal bez akýchkoľvek očakávaní, ale môžem povedať, že som sa pri pozeraní nenudil. Príbeh je jednoduchý, chvalabohu to nieje úplný kopirák prvej časti, je tu pár zaujímavých zložiek, ktoré film obzvláštnujú a aj v rámci histórie vzniku Brahmsa sa dozvieme niečo viac. Vizuál okej, herci v rámci možností bez problémov, atmosféra síce nieje taká ako v jednotke, ale nieje to úplne suché. Samozrejme, že to mohlo byť lepšie, ale ked som to pustil bez očakávaní, tak o to lepšie. Pobavilo, ale na viac pozretí to asi nieje. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem kdysi viděl a nebyla špatná dvojka je na tom hůře. Z 87 minut se zde zhruba 50 absolutně nic nestane jen zde někdo/něco zabije psa ve zbývajících 20 se jedno děcko nabodne na dřevo (tomu říkám horor kde se na to hrabou všechny Sawy) a rozjede se to až 10 minut před koncem. V celém filmu je pouze jedna vražda, která beztak stojí za hovno navíc to popírá jedničku pokud se nepletu kde byl kluk schovaný v baráku, který vraždil tady to naopak ukazuje možnost, že tady ten kluk byl ovládaný panenkou a dělal vše na její popud. 40 procent pokud bude trojka někdy a tam by vraždila ta panenka ve stylu Dětské Hry jsem ochoten jí dat šanci pořád jsme se nedozvěděly kdo ji udělal proč a proč dělá to co dělá. Jinak lekačka zde není žádná zlatá Anabelle 3 proti tomuhle. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Boy II je hodně tuctový prachobyčejný béčkový horor, který vás neoslní žádným inovativním nápadem ani ultra originálním strašením. Můžu ale s klidem přiznat, že mě tenhle film ničím nějak neštval, ani jsem nesledovala čas a vcelku příjemně to plynulo. Postavy byly ok a souvislost s prvním dílem v podstatě na úrovni akorát tak stejné lokace a sem tam nějaké zmínky. Kolem a kolem je to film, který rychle zapomenu, ale špínu na něj asi házet nebudu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem si minulý týden zopakoval (a šokovalo mně, že překvapivě pořád funguje, čímžpádem je teda asi fakt dobrá), což jsem udělal jen z toho důvodu, že jsem objevil existenci dvojky. Jednička je přátelé, opravdu dobrá a tím koncem rozhodně i originální, ačkoliv se tak netváří. Dvojka se taky tak netváří, ale dvojka už bohužel příliš originální není. Je pořád skvěle natočená, napětí funguje relativně v pořádku, zejména v druhé polovině má film po téhle stránce rozhodně co nabídnout, Brahms je správně znepokojivý a tisícíprvní ďábelské dítě je taky zatraceně fajn. Tragických nehod je tady všehovšudy jedna (a ještě ne tragická), jinak je to ale fajn. Nic víc, nic míň. Každopádně se mi nakonec líbilo, jak Brahms prohlubuje mytologii celého příběhu a pokud se bude konat třetí díl, tak jsem na něj docela zvědav už teď (protože je silně nakročeno k Brahmsovu originu, tady se vlastně nic nedozvíme). Dvojka mně sice bavila. jenomže dvojka je přesně to, co by byla jednička, kdyby neměla ten sympatickej zvrat na konci - a i tak by z toho jednička vyšla jako vítěz. Líbilo se mi to, bylo to funkční, ale v obrovské konkurenci panenkovských / s divnými dětmi hororů je to slabší a těžce bez nápadu. Průměr, ale lepší průměr, bylo to fajn, zručně natočené, některé scény skvělé, ale celek to moc nevytrhne. Ten otevřenej konec mně ale vlastně dost potěšil. Asi už mi stačí fakt málo. 65%. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)
  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)

Reklama

Reklama