Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 3

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Druhý díl The Boy je pouze zbytečné pokračování, bez kterého bych se určitě obešel. To na čem stavěl první díl (na výborné Lauren Cohan), se tady absolutně vytratilo (nesympatická Katie Holmes to určitě nevytáhla) a i přesto, že film trvá pouhých 87 minut mi připadal delší než některé dvouhodinové snímky. Chabá atmosféra, pramálo lekaček nebo nepřítomnost gore mi říkají, že tenhle hororový subžánr rozhodně nepatří mezi mé oblíbené a doufám tedy, že se trojky nedočkáme. Slabší 2* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednička zaujala atmosférou, napětím i obsazením a to samé se dá říct do určité míry i o dvojce. Nicméně ve všech zmíněných ohledech Bell trošku polevil, což z filmu udělalo sice solidní, ale přesto rutinní duchařinu se zlou panenkou či spíše panáčkem. Možná že kdyby hračka trochu víc odvázala a někoho krouhla, případně si lépe načasovala lekačky, tak bych hodnotil výše. Takhle je to jen lepší průměr. 60% ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Náhodne objavené pokračovanie na Netflixe. Prvá časť nieje môj oblúbenec, no v rámci žánru je to celkom dobré. Dvojku som zapal bez akýchkoľvek očakávaní, ale môžem povedať, že som sa pri pozeraní nenudil. Príbeh je jednoduchý, chvalabohu to nieje úplný kopirák prvej časti, je tu pár zaujímavých zložiek, ktoré film obzvláštnujú a aj v rámci histórie vzniku Brahmsa sa dozvieme niečo viac. Vizuál okej, herci v rámci možností bez problémov, atmosféra síce nieje taká ako v jednotke, ale nieje to úplne suché. Samozrejme, že to mohlo byť lepšie, ale ked som to pustil bez očakávaní, tak o to lepšie. Pobavilo, ale na viac pozretí to asi nieje. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Boy II je hodně tuctový prachobyčejný béčkový horor, který vás neoslní žádným inovativním nápadem ani ultra originálním strašením. Můžu ale s klidem přiznat, že mě tenhle film ničím nějak neštval, ani jsem nesledovala čas a vcelku příjemně to plynulo. Postavy byly ok a souvislost s prvním dílem v podstatě na úrovni akorát tak stejné lokace a sem tam nějaké zmínky. Kolem a kolem je to film, který rychle zapomenu, ale špínu na něj asi házet nebudu. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

The Boy II je poměrně typická průměrná duchařská záležitost, která upřímně ani nemusela vzniknout, jelikož děj prvního dílu (který byl z celé filmografie pana Bella rozhodně nejlepší a nejpovedenější) neposunula absolutně nikam dál, což je opravdová škoda. Postavy druhého dílu jsou taky nesimpatické (a hodně těžko se s nima soucití a to i přes to všechno, co se jim ve filmu děje). Lekačky moc nefungují a na rozdíl od prvního dílu je i atmosféra vcelku slabá. Každopádně pokud v budoucu vyjde třetí díl, dám mu šanci, protože tohle ještě naštěstí nebyl úplný odpad. 3/5 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)
  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama