Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 3

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednička zaujala atmosférou, napětím i obsazením a to samé se dá říct do určité míry i o dvojce. Nicméně ve všech zmíněných ohledech Bell trošku polevil, což z filmu udělalo sice solidní, ale přesto rutinní duchařinu se zlou panenkou či spíše panáčkem. Možná že kdyby hračka trochu víc odvázala a někoho krouhla, případně si lépe načasovala lekačky, tak bych hodnotil výše. Takhle je to jen lepší průměr. 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

William Brent Bell nakrútil nedávno nie veľmi presvedčivo celkom solídny scenár prequelu Siroty. Pred dvoma rokmi nakrútil remeselne veľmi solídne nie príliš presvedčivý scenár k sequelu Chlapca. Čo znie veľmi divne až paradoxne. Každopádne dvojka popiera zákony prvej časti a nejako sa snaží aj jej udalostiam dodať nadprirodzený charakter. Našťastie Bell dokáže vystrašiť, vybudovať atmosféru a potešila aj jedna dlhšia jednozáberovka. Katie Holmes dodáva snímke áčkovú príchuť, ale fakt, že sme tento námet videli v rôznych variáciách nedokáže oklamať nikto zo štábu. Možno by bolo najlepšie, ak by nešlo o prequel, ale samostatný film. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Dej bol silne predvidatelny a takmer vsetky "lakacky" boli prvoplanove a dali sa ocakavat. Po 12tich minutach sa dostavame k dejisku prveho dielu do schatraneho velkolepeho sidla. Zvuky pri pohlade na babku mi prisli az detinske a tvorcovia si teda divaka vobec nevazili. Naviac, synovo spravanie ma nepresvedcilo a Katie v tejto roli posobila dost otravne. Slabota. Zabava, napatie, ci prekvapenie sa nekona. Nehovoriac o uz uplnom gulasi v zavere. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sexuální pomůcka, eeeh teda, porcelánová panenka jakoby z oka vypadla píče Annalbel, s partičkou mongoloidních vyznávačů tubery a sílných záchodových duchů, s čelem s otravným frackem Čakym. Přiznám se asi hned, ale nikdy jsem nestrčil svého pelikána do ponožky, a následně ho pak vyhodil do koše k prádlu, teda, chtěl jsem říct, že jsem jedničku neviděl, ono, než jsem se k tomu mohl i určitým způsobem dostat, už někdo prdelí porodil Brahmse, a podzimní sklizeň už hnije ke svému začátku, přijdu já, nemytý kocour co rád ocmrdá poklopy popelnice, jestli nenajde tučný smradlavý bobek v hororovém ladění. Asi jako každej rok, i letos jsem si musel vylovit horor s panenkou, a mimo frustrujících prkotin, jako třeba pošahaných malých zmrdů, co z toho neustálýho orálu, pardon kraválu, už mu hlasivky vypověděli službu, ale místo vozíčku a robota, co za něho bude šprechtit, má pořád ještě tužku s papírem, a abysme smrada museli pořád luštit jako křížovku, a neustále mu projevovat pozornost, bude si dělat ještě prdel s posedlým Béthovnem. Bude blikat vypínačem, vypínat stoupačky, nahlas práskat dveřma, vrzat podlahou a rozbíjet okna, a nejlepe ještě rozvracet stoly. Paranoidní matce to dá nějaké trauma z násilnění z toluenu, a brzy ji mrdne k pojistkám. Určitě si přivolá nějaké vymítače, cikánské média, poloprofesionály s tajemnem a po konzultaci zjistí, že celou dobu si z ní dělal prdel ten kudrnatý smrad. Už jen čekám kdy se objeví titulek založeno podle skutečných událostí, nebo obvázanou mařku v kazajce, v Bohnicích. Když se možná bude chystat trojka, vymyslel jsem už dopředu svůj název - Bach: Hrůza za tóny ve verších. Ty duchařiny, by se měli už pomalu vymítit ze zemského povrchu, kurva. #podzimnisklizen [2021] ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma bavila, ale predsa len je to jeden z tých hororov, u ktorých si neviete predstaviť pokračovanie. Na strane druhej, keď sa ho mohli dožiť Čeľuste (a dokonca nie jedného)... William Brent Bell o 4 roky neskôr natočil dvojku a hoci to môže vyzerať ako čistá šialenosť, nakoniec sa mu to po scenáristickej stránke prekvapivo podarilo ukočírovať tak, aby dvojka dávala zmysel a neodporovala zásadným twistom z prvej časti. Veľmi sa mi páčilo príjemne pomalé tempo, komorné obsadenie (vrátane akceptovateľnej Katie Holmes a znesiteľného dieťaťa, ale najlepší bol samozrejme Ralph Ineson s tým jeho nenormálnym hlasom), parádna temná atmosféra, skvelá výprava domu uprostred sychravých lesov a plno príjemne nepríjemných žánrových scén a nápadov. V pohode by som si dal trojku, ak by vznikla. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)
  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)

Reklama

Reklama