Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 1

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (107)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na to, aby ten kluk tak dlouho trpěl posttraumatickým syndromem, mi už přišel docela velkej. Nebo to byl výjimečnej poseroutka. Každopádně byl ale obludně velkej na to, aby spal s medvědem plyšákem a vypěstoval si fixaci na panenku. A protože ta jeho panenka byl vlastně panák, byl to nejspíš nejenom poseroutka a mamánek a mentál, ale i buznička. Ještě že měl ovšem statečnou maminku, která udělá vše pro to, aby svého chlapce ochránila. Uff. "Horor / Mysteriózní / Thriller". To jako vážně?? V tom případě by "Horor / Mysteriózní / Thriller" mohla být třeba i Červená Karkulka nebo Smolíček Pacholíček. Zlatá jednička s hnusnou Maggie z Walking Dead. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Druhý díl The Boy je pouze zbytečné pokračování, bez kterého bych se určitě obešel. To na čem stavěl první díl (na výborné Lauren Cohan), se tady absolutně vytratilo (nesympatická Katie Holmes to určitě nevytáhla) a i přesto, že film trvá pouhých 87 minut mi připadal delší než některé dvouhodinové snímky. Chabá atmosféra, pramálo lekaček nebo nepřítomnost gore mi říkají, že tenhle hororový subžánr rozhodně nepatří mezi mé oblíbené a doufám tedy, že se trojky nedočkáme. Slabší 2* ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sexuální pomůcka, eeeh teda, porcelánová panenka jakoby z oka vypadla píče Annalbel, s partičkou mongoloidních vyznávačů tubery a sílných záchodových duchů, s čelem s otravným frackem Čakym. Přiznám se asi hned, ale nikdy jsem nestrčil svého pelikána do ponožky, a následně ho pak vyhodil do koše k prádlu, teda, chtěl jsem říct, že jsem jedničku neviděl, ono, než jsem se k tomu mohl i určitým způsobem dostat, už někdo prdelí porodil Brahmse, a podzimní sklizeň už hnije ke svému začátku, přijdu já, nemytý kocour co rád ocmrdá poklopy popelnice, jestli nenajde tučný smradlavý bobek v hororovém ladění. Asi jako každej rok, i letos jsem si musel vylovit horor s panenkou, a mimo frustrujících prkotin, jako třeba pošahaných malých zmrdů, co z toho neustálýho orálu, pardon kraválu, už mu hlasivky vypověděli službu, ale místo vozíčku a robota, co za něho bude šprechtit, má pořád ještě tužku s papírem, a abysme smrada museli pořád luštit jako křížovku, a neustále mu projevovat pozornost, bude si dělat ještě prdel s posedlým Béthovnem. Bude blikat vypínačem, vypínat stoupačky, nahlas práskat dveřma, vrzat podlahou a rozbíjet okna, a nejlepe ještě rozvracet stoly. Paranoidní matce to dá nějaké trauma z násilnění z toluenu, a brzy ji mrdne k pojistkám. Určitě si přivolá nějaké vymítače, cikánské média, poloprofesionály s tajemnem a po konzultaci zjistí, že celou dobu si z ní dělal prdel ten kudrnatý smrad. Už jen čekám kdy se objeví titulek založeno podle skutečných událostí, nebo obvázanou mařku v kazajce, v Bohnicích. Když se možná bude chystat trojka, vymyslel jsem už dopředu svůj název - Bach: Hrůza za tóny ve verších. Ty duchařiny, by se měli už pomalu vymítit ze zemského povrchu, kurva. #podzimnisklizen [2021] ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Brahms II má jeden velký problém, a to, že je to pokračování dobrého předchozího filmu, který se tvářil jako paranormal, ale ve finále přišel se šokujícím zvratem, který z toho udělal jeden z nejlepších filmů roku a navíc byl zakončený stylem, který nedával prostor pro případný sequel. Nicméně se, po velkém úspěchu, Brahmsovi tvůrci rozhodli panenku znovu oživit a jediná možná cesta, kterou se mohli vydat, bylo její čisté posednutí, což je však zcela vyždímaný subžánr, který v dnešní době nemůže zkušenějšího diváka uspokojit. Vsadit všechno na atmosféru, na úkor ,,jump scares," byl rozumný krok, jelikož to minimum lekaček, co tu je, bylo předvídatelných a hlavně nefunkčních. Kritický nebudu ani k obsazení, protože jsou to docela sympatičtí herci s přesvědčivým hraním a hlavně mě potěšila účast Ralpha Inesona, byť ho vidíme jen několik minut. Jistou snahu o originální scénář upřít nemohu, ale jak jsem psal výše, tyhle démonické ,,objekty" jsou vyždímané téma, v jakém se něčeho nového jen stěží dočkáme. Objektivně je celkový dojem čistě průměrný, ale věřím tomu, že fanoušky duchařin neurazí, protože to stále svou kvalitu má. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kvalitné ľakačky, hnusná bábika, dobrá atmosféra, napätie. To očakávam od hororu a tu sme tu veľmi nedostali. Ďalší nepodarok v tomto žánri, kde sa vôbec nebojíte chlapčeka bábiky s uhladeným účesom, ale Katie Holmes, ktorá vyzerá v tmavých chodbách a bez make upu ohromne strašidelne. Ale na dennom svetle žiaľ ešte horšie. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)
  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)

Reklama

Reklama