Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (108)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, první sezóna seriálu „Temné léto“ rozhodně není dokonalá. Zombie se místy chovají hodně divně, k některým postavám si vůbec nevytvoříte vztah, ale je to celé natočené tak, že máte pocit, že zombie apokalypsa není nic pěkného. A tak by to mělo být. S některými postavami se rozloučíte skoro mrknutím oka a přiznám se, že některé momenty mě dostaly. Nic nového, ale dobré to je. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že Black summer nepriniesol trochu ucelenejší príbeh, pretože niektoré epizódy boli ozaj pomerne vydarené, najmä Drive a Diner. Tvorcovia pracovali jednak z klaustrofobickýmím prostredím, jednak s otvoreným svetom a zombie apokalypsu sa im podarilo zobraziť pomerne dobre, ale ku žiadnej z postáv som si nedokázal vytvoriť lepší vzťah či sympatie a tak bol príbeh miernym sklamaním. Stále sa však jedná o jeden z lepších seriálov v ktorom sa objavili Zet. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Trochu se obávám, že většina hodnotících hodnotí jiný seriál. Hodně zvláštně pojatá zombie apokalypsa, prakticky žádné úvodní titulky, minimum dialogů a v podstatě bez hudebního doprovodu. Vypadá to jako kdybyste koukali na skutečnou paniku obyčejných lidí co se snaží zachránit před zombíkama bez nějakého hlubšího příběhu a kudrlinek. Když se to podá takhle syrově, tak i obyčejná scéna schovávání se na střeše autobusu která by jinde byla dost o ničem , vypadá skvěle, věrohodně a plná adrenalinu. Zajímavé. Prosím, nesrovnávat s walking dead ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

No skvělý boj o přežití.... Všudypřítomný chaos a zmar.... Někomu ten styl nemusí vyhovovat, ale natočit takové boje o přežití kdy nevíte jestli poběžíte vlevo nebo vpravo mi prostě na zombie apokalypsu sedí..... Kameramani si asi taky užili 🙂 A všichni jsou svině, ani už nevím kolik prostřelenych hlav tam bylo.... No moc ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tvůrci věděli jak natočit levně ale zajímavě a nikdy na úkor kvalitních běhacích zombie. Postavy jsou různorodý a kupodivu se některý chovaj logicky. V podstatě jediná věc co mi vadila byly ty neustálý názvy kapitol a taky to že uprostřed to trochu ztrácí tempo. A taky to že namlsali na hordu kterou nakonec neukázali, snad v druhý sérii. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Když na chodbě narazí na partu dětí, vezme Rose (Jaime King) zbraň Spearsovi. V následujícím záběru jí už ale má zase Spears (Justin Chu Cary). (Duoscop)
  • Natáčelo se v Beisekeru (Alberta, Kanada). (BMW12)
  • Keď Williama a ostatných v aute naháňa čierny Dodge RAM, tak v záberoch z vnútra auta je vidieť, že auto za nimi má zapnuté svetlá, ale v záberoch z vonku nemá. (TheDomoD)

Reklama

Reklama