Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (108)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Parádní kamera v souhře s výbornou atmosférou a chaosem, podpořená skvělým soundtrackem a řadou neskutečně vypjatých momentů. Škoda hodně nudnýho vizuálu (color grading/obrazová post-produkce) a nevýraznýho obsazení. Black Summer je jinak, přátelé, mnohem zábavnější a dynamičtější než všemi opěvovaný Walking Dead! ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Poctivé 4* predevsim za to, jak ma zombie a vlastne i apokalypticky zanr vypadat: rychla akce, co nejvice pudove i realisticke chovani prezivsich, prvky hororu, napadite vystaveni tymu a hlavne, zadne stvani s mladou pani - pekne zhurta a pohlave do akce a to vse s vymazlenou kamerou. Tak jak to kdysi umel Walkig Dead, nez v nem zvitezily na ukor tempa pribehu dialogy alá Ordinace v RZ. Black Summer Odpoustim i obcasne dramaticke ulitby akci (via poloautomaty bez nutnosti dobijet). A ze Zombies jde zase strach! ()

Reklama

Bohnice05 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení naprosto nechápu. Za mne žánrová laskomina. Výborná atmosféra a skvělá kamera. Nějak takhle by se to podle mě vážně dělo. Nikdo by nebyl hrdina. Některé otázky a příběhy by zkrátka zůstaly nezodpovězeny a neodkryty. Protože když vám jdou po krku zombie a vy chcete přežít, nemá moc smysl lámat si hlavu kdo je kdo. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

No skvělý boj o přežití.... Všudypřítomný chaos a zmar.... Někomu ten styl nemusí vyhovovat, ale natočit takové boje o přežití kdy nevíte jestli poběžíte vlevo nebo vpravo mi prostě na zombie apokalypsu sedí..... Kameramani si asi taky užili 🙂 A všichni jsou svině, ani už nevím kolik prostřelenych hlav tam bylo.... No moc ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A to vy, co mne znáte, mi potvrdíte, že si na zombících docela ujíždím, ale v tomto případě mi je líto. Nedodělaný survivor u kterého se nedá ztotožnit ani z jednou z postav (u většiny ani nevíte, kdo jsou) a jenom čekáte, odkud na vás kdo vybafne. Každopádně dokáži ocenit reálnost a absenci zbytečných řečí. I přesto však zůstávám věrný klasice v podobě Živých mrtvých. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Při jedné scéně ve škole řekne Rose (Jaime King) dvakrát po sobě „bylo to dítě“. V záběru ale vydíme, že nepohybuje rty. (Duoscop)
  • Když Lance (Kelsey Flower) utíka přes střechu ze školy a následně ho pronásleduje zombie, tak si vážně poraní pravou ruku, nacož je kladen důraz při jeho pokusu nastartovat auto, kdy musí složitě používat levačku. V následující scéně v supermarketu má Lance ruku dokonale zdravou, a to po celý zbytek příběhu. (korbitch22)
  • Natáčelo se v Beisekeru (Alberta, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama