Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při budování nejdokonalejší věznice v Antarktidě se z podzemních prostor nečekaně dostane prehistorický plaz a začne ohrožovat vše živé kolem sebe. Všichni se rozhodnou z věznice uprchnout a zatím propustit vězně, aby sloužili jako obrana. Jenže obrovského netvora nelze zastavit... Ve vězení pro největší zločince na světě - v Novém Alcatrazu v Antarktidě - skupina trestanců vykope údajně mrtvého prehistorického netvora, který není až tak mrtvý. A ten teď začne všechny brutálně zabíjet. Přežijí jen dva bývalí přátelé, kteří se pokusí obrovského prehistorického hada zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jak už je o mně všeobecně známo, tak já mám tyhle céčkové, či snad déčkové, monster horory celkem rád, pokud se neberou moc vážně. No a z béčkových herců mám v oblibě docela i Supermana se Sheppardem, kteří zde taky jako jediní alespoň něco hrají snad ještě s Elizabeth. Had je naprosto příšernej i na tento druh filmu, většina postav má IQ menší než průměrný pacient Jedličkova ústavu a ve filmu jsou vlastně jen proto, aby se náš had měl čím krmit. Počet obětí roste, kdo má šanci na přežití či na pozdní skon, je člověku jasné tak nějak hned a konec je vtipnej. Upřímně slabší kousek a fakt jen zásluhou Supermana s Sheppardem dám 3* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na území Antarktídy postavili medzinárodnú super zabezpečenú väznicu. Majú tam byť izolovaní najväčší a najnebezpečeneší zločinci z celej Zeme. Vďaka najmodernejším technológiam a krutým klimatickým podmienkam je tento objekt považovaný za dokonalé väzenie z ktorého sa nedá uniknúť. Má to byť nový aktický Alcatraz. Lenže počas dokončovacích prác sa hlboko pod ľadom prebudí obrovský prehistorický had, ktorý začne zabíjať personál, väzňov i členov záchranného teamu. * ()

Reklama

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Inu, nature horory já rád a velkej had, to jsem si nemohl nechat ujít. Začátek vcelku šel, ale pak od příletu těch dvou paleontologů se film začal strašně vléct. Velitel věznice měl scénář na facku a film začal ztrácet. Konec to jen úplně zabil. Po slibném začátku, kde jsem očekával takových 50%, spadl na slabých 20% a ještě může být rád. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ďalší klinec do rakvy filmu kariéry Deana Caina! Tento lacno vyzerajúci zbytočný sci-fi thriller hrá Dean Cain ako veľmi nepresvedčivého geológa uväzneného spolu so svojou kolegyňou geologičkou a niekoľkými nebezpečnými väzňami vo futuristickom väzení, ktorí bojujú s 8-metrovým hadom na odľahlej časti južného pólu. 1/10 ()

Snagleo 

všechny recenze uživatele

Já jsem člověk, který filmy nikdy neodsuzuje podle hodnocení. Stejně tak tomu bylo i u tohoto. Příběh vypadal docela zajímavě a tak jsem si řekl, že bych si to mohl pustit. Sice 15% a místo mezi nejhoršími filmy nevypadá hezky, ale dal jsem tomu šanci. Občas mám chuť vypnout a kouknout na špatný film. No......to hodnocení mluví asi za vše. Celý ten příběh je sice docela zajímavý, ale špatně zobrazený. O grafické stránce ani nemluvím, ale ta k filmům podobného typu prostě patří, takže asi nemá cenu komentovat. Nejhorší jsou však dialogy, které se jednoduše nedají skoro vůbec poslouchat. Postavy (které jsou mimochodem úplně normální a skoro ničím zajímavé) mezi sebou vedou tak trapné a stupidní rozhovory, že to až bolí. Já ale dokážu i na špatně věci najít něco dobrého a i u tohoto jsem něco málo (opravdu málo) našel. Příběh je, když přehlédnu jeho zobrazení, fajn (docela). Film je i místy celkem napínavý. Tímto to vše dobré končí. Asi se najdou horší filmy, , ale to nic nemění na tom, že Únik z Alcatrazu je dost špatný film. 20% a to jsem ještě hodnej.... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Fïlm se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama