Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

Campbell 

všechny recenze uživatele

tak tady je vidět že Asylum si dělá prdel i samo ze sebe. Nevěřícně jsem koukal že tohle dílo vypadlo od režisérky lambertové která natočila Pet semetary. Každopádně film je poměrně bizarní ty herečky které proti sobě válčily byla síla. Prsa sice hezký měly a špulili je na obrazovku kdy mohly ale herecky to byla teda síla. A utoky hadů a aligátora byly docela ujeté narozdíl od jiných hororů s těmahle zvířatama, navíc scény kdy se had zakousne do vzducholodě Asylumáků neměla chybu. 2 za film jedna za srandu. ()

Pepper_x odpad!

všechny recenze uživatele

Klasika Asylum. Tyhlety potvory jsou asi první film, kterej jsem od těhle "lidí" viděl, když jsem nebyl ovlivněnej žádnejma látkama zpochybňujícíma úsudek. A výsledek? No...příšernejch plazů je tam tolik, že by si s nima neporadil ani Steve Irwin, hadi se lověj pistolema a puškama a utíká se před nima vodou - WTF? Zřejmě tyhle věci fakt točej kvůli těm lidem, který se krapet sjedou a pak se tomu hlasitě smějou(ano, i já jsem bejval jedním z nich, ale kde ty loňský sněhy jsou). Nabízí se úvaha, jestli by to neměli radší zabalit a snažit se prosadit v jinym odvětví, navrhoval bych třeba natočení grupen sexu nebo hromadný onanie, diváků by určitě míň nebylo a herci by s tim souhlasili, minimálně ta solidně naložená zrzka. ()

Reklama

PRobin 

všechny recenze uživatele

U filmů podobného ražení se musím přemáhat, abych našel něco, co by si tu hvězdu zasloužilo. Tady toho bylo požehnaně - megahadi, proti nim steroidoví megaaligátoři, krev, ruce, nohy, dívčí zápas i prsa v těsných šatech. Kdybych přivřel obě oči, bylo by to i na dvě hvězdy, ale budu trochu přísný. Je to výborná popcornová záležitost, která dá víc, než na co vypadá. Vtipných momentů bylo dost, ale spíš z neumětelnosti, než z hlášek. Sledovat ze vzduchu automobilovou honičku a přitom koukat na prázdnou silnici, to chce kumšt :) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nádhera! Asylum/Syfyčko ako sa patrí! Vo floridských everglades sa premnožili africké Pytóny. Po tom, čo si s nimi nedokážu poradiť miestny profilovci, ktorých IQ závisí od ráže aktuálne držanej zbrane sa do prípadu vloží miestna policestar. O tom, že jej IQ závisí od obvodu hrudného koša sa netreba ani zmieňovať. Tak, a najskôr v ľavom prse, jej vznikne geniálny nápad, ako "pomôcť´" prírode. A prekvapenie na seba nenechá dlho čakať... I´m lovin´ it. Filmy, kde jedna absurdita strieda druhú, kde podávajú pseudoherci svoj životný výkon, kde filmové efekty závisia od aktuálneho upgrade-u skicára či opakovanie záberov sa používa na dodržanie štandardnej stopáže, sa nedajú nič iné len milovať. Ľudia ktorí niečo podobné budú brať vážne môžu po dosledovaní utrpieť nejeden srdcový kolaps. No divák, ktorý sa dokáže pri sledovaní odosobniť a upustiť čo i len minimálneho nároku na kvalitu snímku zažije nespútanú zábavu a natrhnutú bránicu. Mega Python vs. Gatoroid je síce len priemerné béčko, ktoré sa v ničom nelíši od jeho bohatej konkurencie, no pre fajnšmekrov creaturemovies ďalší hlboký zárez na pažbe. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,JE TO MOJA CHYBA." ,,NIE, JE TO MOJA CHYBA. ... POČKAJ, ČO TÝM MYSLÍŠ?" ,,AKO TO MYSLÍŠ, ČO TÝM MYSLÍM?" __ Ja mám rád tieto rôzne versusy, hlavne keď to točí Asylum, no tu som mal pred pozretím mierne obavy či už nejde o únavu materiálu. Chvalabohu sa tak nestalo a táto snímka sa tak vydáva svojím vlastným ,,neošúchaným" smerom. Osobne vidím úspech filmu v syntéze všetkých prirodzených atribútov štúdia, ktoré však samozrejme nie každému voňajú a práve preto ostávajú tieto klenoty kinematografie zatiaľ u širšej (konzervatívnej) diváckej obce nepochopené. Isté novum je teda obsadenie dvoch ku*iev (u Asylum žiadna novinka), ako hlavných predstaviteliek, ktoré aj vlastne za všetko môžu a náležite sa tomu prispôsobí aj záver. Veľký palec hore! Ešte väčším plusom je však to, že spomínanú háveď z názvu netvoria len dvaja jedinci, ale celý zástup tohto druhu živočíšstva časom ťahajúci za jeden povraz, čím sa prirodzene odprosťujú od zdanlivej ,,nesmrteľnosti" a prispievajú tak k väčšej zábave či pozerateľnosti. Dve už spomínané ženské si tu dajú dobrý fight, hostia na večierku vrátane čašníkov majú so sebou solídny arzenál, had tu zožerie vlak, má to epickú šírku (dej sa odohráva rok a pol) a Deborah Gibson tu naspievala fajn song Snake Charmer. Film tak splnil všetky moje divácke očakávania. Netrvá však 110 minút ale 87. (94. hodnotenie, 22. komentár k filmu) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama