Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film, natočený podle skutečné události 60. let. Bob Crane, populární moderátor radiové stanice KNX žije s manželkou a třemi dětmi v Los Angeles. Dostává roli v novém televizním seriálu - komedii Hogan´s Heroes a stává se i známým hercem. Během natáčení se seznamuje s Johnem Carpenterem, odborníkem na záznamovou videotechniku, který ho dostává do společnosti striptérek a nočních erotických klubů. Crane čím dál víc propadá vášni videa ve spojení s erotikou a čím dál častěji dochází ke Carpenterovi, kde se sexuální hrátky natáčejí. Jeho manželství se rozpadá. Sbližuje se s novou herečkou ze seriálu a v bláhové naději, že ona chápe jeho povahu a touhy, se s ní ožení. Jenže krátce nato končí natáčení dalších dílů seriálu a Crane má problémy sehnat práci. Konečně dostává nabídku na hlavní roli ve filmu Superdad. Jenže v bulvárním tisku se objevují jeho fotografie, jak vychází ze striptýzového baru. Přátelé ho varují, že si takto může poškodit pověst, ale marně. I druhé manželství končí rozvodem a Bobovo vystoupení v televizním pořadu Celebrity Chefs! ukazuje úpadek jeho osobnosti. Po domluvách přátel se pokouší ukončit přátelství s Carpenterem, ale není pochopen. Následující noc se někdo vplíží do jeho hotelového pokoje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

kwoky 

všechny recenze uživatele

Filmů, které začnou špatně a skončí dobře znám tucty. Ale naopak? Takových moc není a je potřeba si jich o to víc vážit. Auto focus neotřelým způsobem ukazuje, jak si může člověk zkazit život, když nezvládne své zvířecí já - když se vydá zdánlivě snadnější cestou. Dá se říct, že jsem teď ve svém životě v podobné situaci jako hlavní postava na začátku tohoto filmu - na rozcestí. Možná i proto na mě zapůsobil silněji. Kinnear s Dafoem jsou ve svých rolích skvělí a Maria Bello je jako vždycky božská. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hej tak tohle jsem nečekal. Známe Kinneara - takovej ten typ, co hraje furt stejný typy. Ze začátku to taky tak vypadalo. Ale pak se to zvrhlo v něco, co mě dokázalo rozesmát i politovat úchylnost. Holt začátky videa jsou začátky videa. Willem Dafoe je taky totálně úchvatnej slizoun. Oba úplně skvěle zahráli, jak si to užívali. A možná si to hraní taky užívali. S Boogie Nights bych to nesrovnával, protože i když to je o sexu, není to tak docela o tom samém. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Nepoutave natoceny film podle skutecne udalosti o moderatorovi radia (Greg Kinnear), ktety se stane hvezdou uspesneho serialu, ale po seznameni s odbornikem na video a "lehkou" spolecnost propadne sexualnim hratkam s mladymi a peknymi devcaty, ktere jsou zaroven toceny. Dalsi vyvoj deje je predvidatelny a trpky. 40% ()

tron 

všechny recenze uživatele

To museli byť časy! Auto Focus ich popisuje prostredníctvom populárneho (ale v súkromí vraj bezcharakterného) televízneho herca Boba Cranea, v ateliéroch stretnúci technika Johna Carpentera (nie, nie TÝM Carpenterom) a začnú usporadúvať orgie. Ibaže Bob čoraz viacej prepadá tomuto štýlu , pravdaže pred rodinou všetko tají. A čoraz viacej sa prepadá do povrchného prežívania, v ktorom ide "iba" o sex. Nie, to nemôže skončiť dobre. A samotný film? Bojím sa, že okrem atmosfér, zručnej réžie a slušným hereckým výkonom je to... nuda. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama